Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 05. 06.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 06. hétfő 07:46

Időjárás

A fátyol-, majd a déli óráktól képződő gomolyfelhők mellett napos idő valószínű. Északkeleten, keleten fordulhat elő néhol zápor, zivatar. A délnyugati szél sokfelé megélénkül, több helyen – főként a Dunántúlon – megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Egész Miskolcon jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal tájékoztatása szerint.

Útinform (a Miskolci Városgazda Facebook-oldala alapján):

Ezekben az utcákban kátyúmentesítenek ma:

Laborfalvi Róza u.
Nagyváthy u.
Szent István u.
Dessewffy A. u.
Perczel Mór u.
Fürdő u.
Harmadik u.
Andrássy Gyula u.
Újgyőri főtér
Lillafüred buszforduló

Május 6-ától távfűtési vezetéképítési munkák kezdődnek a Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak és a Sályi utcai játszótér környezetében. Az építés miatt előreláthatólag május 13-tól május 31-ig, a Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak között az úttestet lezárják. Továbbá két Sályi utcai parkolóhely ideiglenes igénybevétele is szükséges lesz a kivitelezés lebonyolításához.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Ács u. 7
Bartók B.u.5
Bartók Béla u. 39
Bollóalja u.83
Bodza u. eleje
Bükkszentlászló Fő út 9
Csendes u. 26
Csermőkei út 16
Előhegy u. 68
Egressy G. u. 25
Ernye bán u. 19
Erdő sor 5.
Erdő sor 17
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Fő u. 62
Gárdonyi G. u. 22
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződés
Liszt Ferenc  u. 26
Mikes K. u. 24
Nyitrai u. 1
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18
Szarkahegy u.16
Zsolcai sor 162

Horoszkóp

Kos

Valaki akadályoz abban, hogy a terveid szerint haladj, mégsem tudsz rá haragudni ezért. Lehet, hogy ideje egy kicsit félretenni a kötelességeket, és ma csalni egy kicsit a szeretteid javára.

Bika

Mindegy, milyen kitartó vagy, most még te is rémesen megunsz egy feladatot, és minden energiádra szükség lesz ahhoz, hogy folytasd a munkát. A legjobb, ha megpróbálsz nem mérlegelni és halogatni, hanem csak egyenesen előre nézel, és semmi mással nem foglalkozol, amíg a feladatok végére nem értél.

Ikrek

Szorongat a határidő, és emiatt feszült, ingerült vagy. Próbálj emlékezni arra, hogy miért szereted a munkádat, és ne tehernek, hanem izgalmas kihívásnak tekintsd a feladatokat. Így nem csak gyorsabban végzel, de a közérzeted is jobb lesz, és eredményesebben teljesítesz.

Rák

Hiszékeny természetedet sokan kihasználhatják, és noha téged csak a jó szándék vezérel, most könnyen egy kellemetlen szituáció közepén találhatod magadat. Légy egy kicsit kritikusabb, ne higgy el mindent elsőre, amit hallasz, és vedd észre, ha valaki csak kifogásokat keres.

Oroszlán

Ne láss problémát ott is, ahol valójában nincs. Ha a dolgok rendben haladnak, akkor hidd el, hogy egyszer végre neked is szerencséd lehet, és ne keseregj előre azon, hogy mindez hogyan fog majd dugába dőlni.

Szűz

Mikor már úgy érzed, végleg kimerülsz, valakinek a társasága olyan üdítően hat rád, mint sivatag közepén az oázis. Jegyezd meg ezt az érzést, és tartsd kéznél az illetőt, mert máskor is szükséged lehet rá. Ne feledd azonban, hogy mint semmi, az ő segítsége sem lesz ingyen.

Mérleg

Kellemes meglepetés érhet a mai napon, aminek szoros köze lehet a romantikához is. Légy résen, mert a boldog pillanatok bármikor, a legváratlanabb helyzetekben is megtalálhatnak, így a mai napon igazén nem érdemes hagynod, hogy a bosszankodás vegye át az irányítást.

Skorpió

Ne várj el túl sokat valakitől, lehet, hogy ő igyekszik a legtöbbet kihozni önmagából, de van, amikor ez nem elég. Légy türelmes, idővel majd beletanul a feladataiba, és akkor neked is sokkal könnyebb dolgod lesz, addig azonban a kritizálás csak elveszi a kedvét.

Nyilas

Egy családi konfliktus árnyékolhatja be a napot, és bár rosszul eshet, amit hallasz, érdemes átgondolni azt, amit a családtagok mondanak, mert a dorgálás mögött valószínűleg a jó szándék áll. Ha most nem is esik jól hallani a kritikát, lehet, hogy szükséged van arra, hogy meghalld ezeket a szavakat.

Bak

Ne kergess délibábokat, fogadd el, hogy nem lehet minden a tiéd, amire vágysz, néha azonban az, amid van, nagyobb boldogságot okozhat, mint hinnéd. Találd meg a teljességet anélkül, hogy mindig az elérhetetlen után sóvárognál.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy ez a nap eredménytelenül teljen el, mert nagyon sok alkotó energiád veszhet kárba. Hozz létre valamit, csinálj valami kreatív dolgot, mert ma megvan benned a hangulat ehhez, és mondanivalód is akadna bőven. Ha hozzálátsz a dologhoz, olyan is akad majd, aki meghallja a szavaidat.

Halak

Borotvaélen táncolsz, és te is tudod, hogy csúnya sebeket szerezhetsz egyetlen rossz lépéssel is, de a cél olyan csábító, hogy úgy érzed, megéri kockáztatni. Ha mindezt egy másik emberért teszed, akkor azért nem árt megbizonyosodni afelől, hogy ő is hasonlóan elkötelezett a te irányodba.

(bien.hu)

Programok

Jelenleg nincsenek programok!