2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Az eddigi legsötétebb Star Wars rész közeleg
noizz.hu
|
2017. szeptember 13. 16:42
|
frissítve: 2017. szeptember 15. 11:45
Miután Colin Trevorrow otthagyta a produkciót, hatalmas kérdőjel volt, hogy kivel és leginkább mikor tudják majd folytatni a forgatást. Még az is kérdéses volt, a premier dátumát befolyásolja-e a változás. Most azonban megvan az új rendező, valamint egy ismert forgatókönyvíró is csatlakozott a csapathoz. Korábbi munkáikat figyelembe véve egy eddiginél sötétebb epizódra számíthatunk a Star Wars 9. részében.

Trevorrow távozása után ugyan egy időre üresen maradt a Star Wars 9 rendezői széke, nem igazán kellett attól tartani, hogy ez sokáig így is marad. Már szinte a bejelentés napján felmerült ugyanis, hogy Az utolsó Jediket készítő Rian Johnson vállalhatja be a projektet, aki viszont néhány órája azt nyilatkozta, inkább kimaradna belőle.

Kiderült ugyanis, hogy Az ébredő Erőt jegyző J. J. Abrams tér vissza a következő epizódra, hogy méltó lezárást adjon a trilógiának. Mellette egy új forgatókönyvírót is kapott a film Chris Terrio személyében, aki többek között a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, az Argo-akció és az Igazság ligája forgatókönyveit is elkövette már, eddig megjelent filmjei alapján pedig egy meglehetősen sötét lezárásra számíthatunk majd, de persze még egészen meg is lephet minket. Erre azonban az eredetinél kicsit többet kell még várnunk, ugyanis a film premierje a rendező körüli mizéria miatt 2019. decemberére csúszik, míg a májusi dátumot Guy Ritchie Aladdinja kapja meg.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat