2017. április 29. Péter
Miskolc
-°C / -°C
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
MTI
|
2017. január 11. 12:19
|
frissítve: 2017. január 12. 16:57
Magyar alapanyagok, a tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és tányérelemeiben a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny január 24-25-i lyoni világdöntőjén.

verseny.jpg

Széll Tamás séf, a magyar csapat versenyzője a felkészülésről szóló szerdai budaörsi sajtótájékoztatón felidézte, hogy Bocuse d'Or első magyar résztvevőjeként 2013-ban a tizedik helyet sikerült megszereznie.

 Az idei világdöntőn ehhez képest legalább öt helyet szeretne előrelépni, "a dobogó pedig a legszebb álom lenne" - árulta el a Bocuse d'Or 2016-os kontinensbajnokságának győztese.

verseny_2.jpg

Szulló Szabina másodcoach hozzátette, hogy a magyar csapat versenyfogásaiban a nemzeti sajátosságok is feltűnnek: többféle savanyítást is felhasználnak majd az ételek elkészítése során, az alapanyagok között pedig szerepel a tokaji bor és ecetek, a magyar erdei gombák és a dió.
 

Nem

Videótár

Nemzeti konzultációs kérdőív
01:06
Bölcsődei tájékoztató nap
02:10
Lányok napja az egyetemen
01:58
Csípőműtét új eljárással
02:42
ProgramPont 2017.04.28.
03:41
Jubileumi szakma sztár
03:24
Állásbörze
03:22
Elkezdődött Miskolcon a nemzetközi táncfesztivál
02:20
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!