2018. április 21. Konrád
Miskolc
7°C / 21°C
Bódog Tamás: „mi egy picivel jobbak leszünk”
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2017. május 11. 17:56
|
frissítve: 2017. május 13. 10:38
Az OTP Bank Liga 31. fordulójában Debrecenben látja vendégül a Mezőkövesdet a DVTK labdarúgócsapata. Duplán fontos mérkőzés vár a piros-fehérekre, hiszen egy közvetlen riválisukat kell legyűrniük. A vezetőedző bizakodó, a játékosok pedig ígérik: küzdeni fognak a győzelemért.

– Minden mérkőzés fontos, de így, hogy egyre kevesebb idő van kijavítani a hibákat, duplán fontos ez a meccs – kezdte a mérkőzést beharangozó sajtótájékoztatón Bódog Tamás vezetőedző. – Nem elfelejtve azt sem természetesen, hogy egy szintén a kiesés elől menekülő csapattal fogunk játszani. Mindezek ellenére jó eredményt szeretnénk és fogunk is elérni!

A szakember nehéz mérkőzésre számít, a Mezőkövesdnél edzőváltás volt, meglehet, hogy néhány dolgon változtatnak az eddigiekhez képest, hiszen minden új edzőnek megvan az elképzelése, min szeretne változtatni egy átvett csapaton.

dvtk_bodog_mevongou_sajttaj_170511.jpeg

Forrás: dvtk.eu/Szabó Krisztián

– Úgy gondolom mindenesetre, hogy egy masszív, jó együttessel fogunk találkozni, akik mindent meg fognak tenni – hozzánk hasonlóan – a jó eredményért. De mi egy picivel jobbak leszünk! – mondta magabiztosan Bódog Tamás.

Patrick Mevoungou úgy fogalmazott, ez is csak egy olyan mérkőzés lesz, mint a többi: itt is a 3 pont megszerzése a legfontosabb. Ugyanakkor mégiscsak egy másfajta meccs lesz, hiszen legutóbb, Gyirmóton nyerni kellett volna, de nem sikerült csak 1 pontot szerezni.

– Küzdeni fogunk a győzelem megszerzéséért, már csak azért is, mert egy közvetlen vetélytársunkat kell most legyőznünk – mutatott rá a védekező középpályás.

A DVTK – Mezőkövesd mérkőzés szombaton 6-kor kezdődik.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat