2018. április 22. Csilla, Noémi
Miskolc
10°C / 21°C
A címvédő ellen, vereséggel kezdett a Miskolc Steelers
Miskolc Televízió
|
2015. április 08. 16:24
|
frissítve: 2015. április 09. 14:05
Bár hazai pontszerzéssel kezdődött, végül igazolódott a papírforma a Magyar Amerikai Futball Liga 2015-ös bajnokságának nyitómérkőzésén. Miskolc Steelers – Budapest Cowbells: 21-42.

A Steelers szokásos felsőzsolcai helyszínén rendezték meg a Hungarian Futball League, azaz a hazai amerikai futball bajnokság 2015-ös kiírásának nyitómérkőzését. A miskolciak új igazolása, az amerikai Jordan Rice is ott volt a pályán, első Steelers bajnokijára készülve. A liga újoncának számító miskolci acélosok a lehető legnehezebb ellenfelet, a címvédő Budapest Cowbells csapatát fogadták, de nem feltartott kézzel.

A sportágra jellemző külsőségek közepette érkezett a kezdéshez a házigazda a pályára és a Steelers valóban remekül kezdte a találkozót, amit csendes megemlékezés vezetett be, az Acélosok korábbi játékosára, Tompa Rajmund emléke előtt fejet hajtva.

steelers_dajka_viktoria.jpg

Forrás: Miskolc Steelers/Dajka Viktória

Az első igazán veszélyes kísérlet a vendégeké volt, de hosszú lett az irányító passza. Majd az első negyed legszebb jeleneteként, a Miskolc Steelers irányítója, Vasyl Jordan hosszú passza után Jordan Rice szép egyéni teljesítményt bemutatva, jutatta el a labdát a célterületre, egy TD-vel emlékezetessé téve új csapata mezében az első bajnokiját.

Ezt követően Kiss Tamás rúgójátékos is értékesítette a jutalomrúgást, így 7-0-al indította a bajnokit a Steelers. Ám ezt még az első negyedben kiegyenlítette a vendégcsapat, majd igazolva a papírformát, végül 42-21-re nyert a Cowbells.

A Miskolc Steelers következő mérkőzését április 25-én, újra hazai pályán, a Bratislava Monarchs ellen teljesíti majd.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat