2018. április 21. Konrád
Miskolc
7°C / 21°C
A DVTK Jegesmedvék támogatói találkoztak
Miskolc TV
|
2017. április 21. 14:54
|
frissítve: 2017. április 23. 13:24
Szezonértékelő, valamint a rövid és hosszú távú terveket ismertető találkozót tartott a DVTK Jegesmedvék támogatói köre. Az eseményen a jégcsarnokot, a csapatot érintő változások, fejlesztések mellett a visegrádi országok csapatait felvonultató új kupa és idővel akár bajnokság előkészületeiről hangzottak el részletek.

dvtk_jegesmedvek_spons_meeting.jpeg

Kilenc éve működik a MOL Liga jégkorong bajnokság, ebből pedig 6 éven keresztül mindig érmet szerzett a csapat, az elmúlt 3 esztendőben mindig aranyat. Az alapszakaszban ezer, a rájátszásban 1395 néző szorított a helyszínen a csapatért, a döntőben pedig több mint kétezren köszöntötték az újabb MOL Liga és magyar bajnoki aranyérmet – ennek az impozáns eredménysornak ismertetésével kezdte ünnepi gondolatait Egri István a DVTK Jegesmedvék elnöke. De a tettek sem maradtak el és a következő szezon sikereinek egyik zálogaként említhető Vas János leigazolását már be is jelentette a klub. S hogy a következő szezon is így végződjön, újabb sikereket szállítson a klub, ahhoz minden szempontból előre kell lépni.

Elhangzott még, hogy minden támogatónak hatalmas köszönet jár, de kiemelten igaz ez a DVTK-ra és Miskolc Város Önkormányzatára, mint főtámogatókra.

„A városnak, Hál’ Istennek a gazdasági ereje, most már jóval magasabb, mint az előző években volt és egy emelt támogatást is teljességgel elfogadhatónak tartok. Erről beszélünk a tulajdonos társsal is és megpróbáljuk összerakni azt a mozaikot, ami ahhoz kell, hogy tovább tudjunk lépni – fogalmazott Kriza Ákos, polgármester.

Örömét, elégedettségét fejezte ki a Jegesmedve sikerek kapcsán, a DVTK-t, mint anyaklubot működtető cég vezetője is.

Mindenképpen szeretnénk egy következő szintre emelni a DVTK Jegesmedvéket. Ez pedig azt jelenti, hogy a nemzetközi porondon is megmérethessék magukat és ahhoz, hogy ezt a szintet elérjük, ahhoz már az építkezést most el kell kezdeni – mondta Sántha Gergely, a Borsodsport Invest Kft. ügyvezetője.

Mindezen folyamatok részét képezi az is természetesen, hogy már most bejelentették a Jegesmedvék a 91-szeres válogatott, Vas János leigazolását. Az eseményen készült bővebb összefoglalót, a keddi sportműsorban láthatnak a Miskolc Televízió nézői. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat