2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Egy diósgyőri Barcelonában
minap.hu
|
2017. július 15. 17:48
|
frissítve: 2017. július 17. 11:22
Július elején Barcelonából, a legendás Camp Nou stadionból jelentkezett be a Dumaszínház humoristája. Aranyosi Péter megmutatta, van más profi csapat is!

Aranyosi családjával járt Dél-Franciaországban, de mivel feleségével nagyon szeretik Barcelonát, és a gyerekeknek is meg akarták mutatni a katalán várost, ezért átruccantak oda is. A reptéren aztán látták, hogy éppen a nyaralásuk ideje alatt rendezik meg a legendás futballisták mérkőzését.

– A meccs előtt a Barca tévén mutatták a két óriási brazil játékosnak, Rivaldónak és Ronaldinhónak a góljait, és a 13 és 9 éves fiaim tátott szájjal bámulták, hogy mekkora nagy játékosok. Mondtam a nagyobbik fiamnak, aki jött velem, hogy „na most akkor élőben fogod látni őket!”. Ez nagy élmény volt, egy öregfiúk meccs a régi nagyokkal, 45 ezer nézővel, jó hangulatban – idézte fel a hatalmas élményt a humorista.

aranyosi_peter_barcelona1.jpg

3-1-re nyert a régi Manchester United, akik Aranyosi meglátása szerin sokkal-sokkal komolyabban vették a mérkőzést, mint a Barcelona.

– De Beckham nem volt ott, csak néhány Mikulás kinézetű bácsi és Spark, aki azonban nagy játékos volt. Természetesen Diósgyőr-mezben mentem, hogy lássák, van profi csapat is rajtuk kívül! – fogalmazott a Dumaszínház oldalán.

Nem
A mérkőzés összefoglalója
Nem

Olvasnivaló

Ajánlat