2018. január 17. Antal, Antónia
Miskolc
-2°C / 2°C
Fidesz: „A Jobbiknak savanyú a szőlő Miskolcon”
minap.hu
|
2018. január 12. 13:24
|
frissítve: 2018. január 14. 16:51
Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, kiváltképp a Jobbikot, hogy ne riogassák a miskolciakat, inkább becsüljék meg ők is a több milliárdos stadionberuházást, sok ezer miskolci szurkoló és sportoló örömét – hangoztatták pénteki sajtótájékoztatójukon Deák-Bárdos Mihály és Hollósy András Fidesz-KDNP önkormányzati képviselők.

stadion_180112_vcs_06.jpg

Deák-Bárdos Mihály úgy fogalmazott, hogy a Jobbik el akarja venni a diósgyőri szurkolók örömét. – Önkormányzati képviselőként, a diósgyőri klub sportolójaként, sok ezer szurkolótársammal együtt nagy öröm számomra a Diósgyőri stadion modernizálása, fejlesztése, melynek összértéke meghaladja a 13 milliárd forintot. Ez az összeg jó helyre került, mi rendelkezünk a legnépesebb szurkolótáborral, s az utánpótlásban is sok száz miskolci gyermek dolgozik azért, hogy egyszer pályára léphessen majd a stadionban, a piros-fehér mezben – hangsúlyozta a politikus.

Hollósy András elmondta, sajnálattal tapasztalják, lassan már tendencia lett abból, hogy az ellenzéki pártoknak - főleg a Jobbiknak - savanyú a szőlő Miskolcon. Politikusaik már nem tudnak mibe kapaszkodni, ezért sikeres beruházásokat támadnak, ott próbálnak „fogást” keresni.

– A jobbikos képviselőknek és magának Jakab Péternek is üzenem, nem illik politikai okokból sok-sok ezer miskolci örömét elvenni, és mondvacsinált szóbeszédeket kreálni arról, hogy nem lesz meg a stadion üzemeltetője. Valószínűleg országos szinten is a Diósgyőri stadion fog a legnagyobb kihasználtsággal működni. Az ellenzéki politikusok szeretik magukat diósgyőri szimpatizánsnak, szurkolónak mutatni, de ezekkel a kijelentésekkel nem ezt támasztják alá – emelte ki Hollósy András.

Mint elhangzott, az állam és az önkormányzat folyamatosan tárgyal a leendő üzemeltetőkkel, keresik a legjobb, leghatékonyabb megoldást. Az egyeztetések azonban nem befolyásolják a stadion átadásának időpontját.

Nem

Videótár

Az állatkertek atyjára emlékeztek
02:41
Alacsony munkanélküliség
04:31
ProgramPont 2018.01.16.
03:17
Traffipax változás
00:43
Fogynak az eladó villamosok
02:51
Jól teljesített a turizmus 2017-ben
03:13
DVTK, új igazolások
01:45
Megszentelték a Szinvát
02:49
Sokan voltak az év első régiségvásárán
01:36

Most

Jelenleg nincs adás!