2018. április 21. Konrád
Miskolc
7°C / 21°C
Fogadásból fürödtek meg a Hejőben
Miskolc TV / minap.hu
|
2017. április 01. 16:05
|
frissítve: 2017. április 03. 10:21
Ha nyer a csapat, akkor fürdünk – ezt a felelőtlen kijelentést tette két Jegesmedve-szurkoló, Barkó Gábor és Kis Róbert, akik szombat délelőtt lubickoltak is a Hejőben.

A levegő hőmérséklete 16 Celsius-fok volt. Egy felelőtlen ígéret vezetett oda, hogy végül négy szurkoló is beleugrott a Hejő jéghideg vizébe.

dvtk_jegesmedve_fogadas6_20170401_bl.jpg

Barkó Gábor elmondta, hogy már az átigazolások idején szkeptikus volt a csapatot illetően. – Azt gondoltam, hogy amennyiben ez a csapat ebben a formájában képes lesz megnyerni a bajnokságot, akkor én bármire hajlandó vagyok. Úgy gondoltam, hogy ezzel nem vállalok túl nagy kockázatot. Mikor megnyertük az alapszakaszt, még akkor sem hittem, hogy lenne az ígéretemben kockázat. Hát, volt. De vagyok annyira őrült, hogy még cifrábbakat is bevállalok, csak nyerjen a csapat.

dvtk_jegesmedve_fogadas_20170401_bl_06_web_.jpg

Barátja, Kis Róbert szolidaritásból merítkezett meg. – A pirájáktól félek, cápát most nem láttam a vízben – viccelt. – Fontos a hűség a macik iránt, a jégkorong család iránt. Én is szkeptikus voltam, de nem hagyom cserben a jó barátomat. Egyébként a csapat játéka olyan volt, hogy simán be lehetett vállalni a fogadást, és ezért tettem én is ezt a felelőtlen kijelentést – mondta, majd elindult a víz felé, ahol még két társukkal együtt lubickoltak kicsit.

dvtk_jegesmedve_fogadas5_20170401_bl.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat