2017. április 27. Zita
Miskolc
-°C / -°C
Gyertyafényes vacsoraest a Végállomás Bistorant étteremben
2017. április 20. 09:26
|
frissítve: 2017. április 20. 09:52

vegallomas_vacsoraest1.jpg

Gyertyafényes vacsoraestünk legfontosabb összetevői

Első és legfontosabb elem az ételsor!

Várvizi Pétert nem kell már bemutatnunk, hiszen számtalan borvacsoránkon bizonyított és a "táblás" séfajánlat fogásai is újabb és újabb meglepetéseket okoznak vendégeink számára. A különleges hangulathoz felejthetetlen gasztronómiai élményt szolgálunk fel konyhánkról, ahol a fiúk minden alkalommal az elvárt minőséget produkálják!

Szeretnénk Önöket meginvitálni április 28-án 19:30 órakor egy élőzenés, gyertyafényes vacsorára, ahol a felejthetetlen gasztronómia élményhez, gyönyörű fények és hangulat párosul. Ez az este nemcsak az ételekről, a finom borokról és a romantikáról szól, hanem a környezettudatosság fontosságáról is. Ezen az estén kialszanak a lámpák fényei, teljes sötétségbe borul az étterem, amelyet csak a halványan pislákoló gyertyák fényei törnek meg az asztaloknál. A kellemes élőzenéhez Várvizi Péter gasztronómia alkotásai párosulnak!

A konyhában Várvizi Péter - creative chef

ÉLŐZENE: Noorah El Magareya

info: http://vegallomasetterem.hu/

kapcsolat: 3534 Miskolc, Dorottya utca 1. (46) 402 952

vegallomas_vacsoraest2.jpg

MENÜ

Amuse-bouche:
Céklás kacsamáj bon-bon

Előétel:
"Ehető kert" zöldalmás sóskafagylalttal

Főétel - hal:
Rizstésztába csomagolt pisztráng tavaszi zöldségekkel és japán rizzsel

Főétel - hús:
Magyar tarka rostélyos almamustárral és bükki sajtos gnocchival

Desszert:
Sóskaramellás "krémes" mogyoróvajas, fahéjas fagylalttal

Ár:8900 Ft/Fő

Nem

Videótár

Csúcsra jár Miskolc gazdasága
01:27
Csodák aulája
01:28
Havazás után
02:39
Jubileumi szakma sztár
03:24
Kerekdomb fesztivál
01:30
ProgramPont 2017.04.26.
03:24

Most

Jelenleg nincs adás!