2017. október 21. Orsolya
Miskolc
8°C / 16°C
Ha Harry Potter rajongó vagy, ez az állás neked szól!
Méder Noémi
|
2017. szeptember 21. 15:23
|
frissítve: 2017. szeptember 23. 15:06
A Harry Potter Stúdió több pozícióban hirdetett felvételt londoni élmény-kiállításukhoz, a rajongók számára ez lehet az álommunka.

harry_potter_studio.jpg

A Warner Brothers által felépített stúdióba minden Harry Potter rajongó vágyik. Az ifjú varázslótanonc és kalandozásai körül kialakult kultusz több generációt is megmozgat, a Londonban található tematikus stúdiót biztosan mindenki ámulattal csodálja, ha egyszer eljut oda. A belépőjegyek ára nyilván nem a legalacsonyabb, pláne, ha valaki betér a helyszínen található ajándékboltba, ahol mindenféle a könyvekkel, a filmekkel, a szerepőkkel, a Roxforttal kapcsolatos relikviát szerezhet be magának.

Van mód rá, hogy megússzuk a belépőjegy megvásárlását... ha hivatalosan is „felvételt nyerünk a Warner Brothers, The Making of Harry Potter elnevezésú stúdiótúrájába”, mint ott dolgozó. Felvételt hirdetnek ugyanis az alábbi pozíciókban: animátor, értékesítési asszisztens és raktáros.

Gondoljunk csak bele, milyen élmény lehet a főhősök varázspálcáit rendezgetni, a díszlet falai között járni egész nap; mintha csak a filmbe csöppentünk volna bele.

A jelentkezés módjáról, valamint a betölteni kívánt pozíciókról, a munkakövetelményekről ezen az oldalon lehet tájékozódni.

Nem

Videótár

Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
Tűzifahelyzet
02:52
Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Stadionséta gimnazistáknak
02:10
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!