2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Három évig kerülgették egymást, a Tinder végül közbeavatkozott
James Gould-Bourn/boredpanda.com
|
2017. július 13. 09:49
|
frissítve: 2017. július 14. 14:11
A Tinder nevű alkalmazás üzemeltetői saját kezűleg avatkoztak közbe két felhasználójuk kapcsolatába, mert nem bírták tovább nézni a két fiatal három éve húzódó szerencsétlenkedését.

A Tindert legfőképpen „randi oldalként” vagy „randis alkalmazásként” ismerik és használják. Azokat a felhasználókat párosítja össze, akik hasonló érdeklődési köröket adtak meg profiljukon, valamint akik helyileg is közel tartózkodnak egymáshoz. Valaki húzhat jobbra a képernyőn – tetszik neki az applikáció által ajánlott személy – vagy balra – nem szeretné jobban megismerni az illetőt.

tinder_boredpanda4.jpg

Így történt, hogy 2014-ben a 22 éves Josh Avsec és a 21 éves Michelle Arendas „jobbra húzta” egymást, így az alkalmazás összepárosította őket. A fiú nem sokkal utána üzent is a lánynak köszönésképpen, majd a lány válaszolt is… két hónappal később, és azt írta „bocsi, de meghalt a telefonom!” Majd egy nagyon rövid beszélgetés után a két fiatal ismét nem kommunikált további két hónapig. Ezúttal Josh váratta a lányt a válasszal, míg végül azt sikerült visszaírnia, hogy „bocsi, zuhanyoztam.”

tinder_boredpanda5.jpg

Ezután folytatódtak az egymondatos beszélgetések, egy-két, de néha akár tíz hónapos kihagyásokkal.

tinder_boredpanda6.jpg

Tényleg nem vitték túlzásba a kommunikációt, rövid üzeneteikből azonban úgy tűnt, hogy megértik egymást.

tinder_boredpanda7.jpg

Íme Josh:

tinder_boredpanda2.jpg

Ő pedig Michelle:

tinder_boredpanda3.jpg

A három éven át tartó röhejes „online randizás” alatt az Ohio Kent State University két tanulója egyszer sem találkozott. Idén júliusban Josh megosztott egy képet a kettejük beszélgetéséről a Twitteren, kommentálva „hahaha, egy nap találkozni fogok ezzel a lánnyal és hatalmas durranás lesz. Nézzétek a Tinder-beszélgetéseink dátumait.”

tinder_boredpanda8.jpg

Az internet természetesen teljesen bezsongott, az emberek üzeneteket küldtek Josh-nak, hogy szurkolnak nekik, és támogatásukat fejezik ki a kapcsolat iránt és, hogy remélik, hogy összejönnek. A feszültséget a Tinder üzemeltetői sem bírták tovább, így megkeresték a fiút, és felajánlották, hogy a lánnyal együtt elmehetnek egy általuk választott városba első randi helyszínként. Azt azért kikötötték, hogy a bőrönd bepakolása nem tarthat két évig.

tinder_boredpanda10.jpg

Végül Hawaii mellett döntöttek, a Tinder pedig hamarosan el is küldi őket Maui-ra. Ha valaki kíváncsi a randi és a kapcsolat alakulására, az követheti Josh és Michelle Twitter-ét. Reméljük, hogy happy end-del fog zárulni a történet!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat