2017. december 17. Lázár, Olimpia
Miskolc
-3°C / 1°C
Hétévesen az Oscar kapujába
hirado.hu
|
2017. november 20. 20:53
|
frissítve: 2017. november 22. 12:11
Brooklynn Prince lehet a legfiatalabb Oscar-győztes.

the-florida-project-movie.jpg

The Florida Project

Alig múlt hét, de Brooklynn Prince-t a The Florida Projectben nyújtott lenyűgöző játéka után máris sokan Oscar esélyesnek tippelik. A szakma krémje szerint a leányzónak lenyűgöző tehetsége, szellemes varázsa, korán túlmutató magabiztossága van, így elképzelhetetlennek tartják, hogy ne szerepeljen neve a jelöltek között.

Brooklynn kétéves volt csupán, amikor szüleinek kijelentette, hogy színésznő lesz, akik támogatták határozott csemetéjük álmát, immáron pedig több sikeres reklámszereplése után már a széles vásznon csillogtatja tehetségét.

Sean Baker filmje egy csapat szegény sorsú gyermekről szól, akik csupán egy kőhajításnyira laknak Disney Worldtől, egy olcsó motelben. A főszerepet játszó Brooklyn állítólag a teljes stáb szívébe belopta magát, humoros improvizációinak azonnal híre ment. A rendező látva képességeit még azt is megengedte neki, hogy kimondjon bármit, ami csak az eszébe jut, épp emiatt lett olyan lenyűgöző a kész alkotás.

És hogy mennyire nehéz ilyen fiatalon belecsöppenni a filmes szakma mókuskerekébe?

– Már öt éve csinálom ezt, így már alig pár órát vesz igénybe a szövegtanulás. Az agyam már hozzászokott. A forgatási szünetekben néha cukorkát ettem, egy igazán nehéz nap után pedig meditáltam vagy aludtam.” – nyilatkozta a gyereksztár a Dailymailnek. 

Nem

Videótár

A vízilabdások is ajándékoztak
01:35
Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
Szeretet sütiért adomány
01:34
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
Avalon Mikulásfutás
01:50
Egy éves az Egészségfejlesztési Intézet
02:24
Élő Betlehem a Baráthegyi Majorságban
02:11
Kohászattörténeti verseny
02:11
Szeretet sütigyárban Demeter Ervin és Csöbör Katalin
01:42