2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C
Hosszabbított a DVTK saját nevelésű fiatal védője
dvtk.eu
|
2017. május 17. 15:07
|
frissítve: 2017. május 18. 14:16
Eperjesi Gábor jövőre is a Diósgyőr színeiben folytatja, miután meghosszabbította nyáron lejáró szerződését – írja a dvtk.eu.

dvtk_vedo_eperjesi_gabor.jpeg

Forrás: dvtk.eu

Eperjesi Gábor alig 17 évesen mutatkozott be a DVTK első csapatában az NB II.-ben. Az évek során fokozatosan épült be a csapatba, ahonnan idén már kihagyhatatlan. Tagja volt az NB II.-es bajnok-, a Ligakupa-győztes, és a Magyar Kupában döntőt játszó csapatnak. A profi labdarúgás mellett a Miskolci Egyetem hallgatója, idén veheti kézhez diplomáját.

- Saját nevelésű, miskolci játékosként nagyon örülök, hogy új szerződést kötöttem a Diósgyőrrel - mondta el Eperjesi Gábor. – Most a bennmaradás kiharcolása a legfontosabb, a következő években pedig ugyanúgy, ahogy eddig is, küzdeni fogok a csapatért, a városért és hogy minél sikeresebb legyen a klub.

- Nagyon örülök annak, hogy Eperjesi Gábor saját nevelésű játékosunkként továbbra is a klub kötelékében marad és hogy szerződése lejárta előtt hosszabbított - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója - Továbbra is azon dolgozunk, hogy a régió legtehetségesebb játékosai Diósgyőrben léphessenek pályára hétről hétre. Gábor az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy vezetőedzőnk, Bódog Tamás számíthat rá. Külön öröm számomra, hogy 17 évesen nálam mutatkozott be a felnőtt csapatban egy másodosztályú mérkőzésen, most pedig 49 első osztályú meccsel a háta mögött készülhet az 50. NB I.-es találkozójára. Most már csak Bódog Tamáson múlik, hogy erre mikor kerülhet sor. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az első csapat keretében már csak egy olyan játékosunk van, aki nyártól nem rendelkezik szerződéssel, de vele is tárgyalásban állunk, így hamarosan már csak az új kiszemeltekre kell majd koncentrálnunk. Ez a tavalyi évhez képest hatalmas előrelépés.

Névjegy:

Név: Eperjesi Gábor
Születési idő: 1994. január 12.
Születési hely: Miskolc
Magasság: 178 centiméter
Poszt: jobbhátvéd

NB I.-es mérkőzések: 49/0
NB II.-es mérkőzések: 2/0

Mérkőzések a DVTK első csapatában: 51/0

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat