2018. május 22. Júlia, Rita
Miskolc
9°C / 19°C
Ismét a balesetek megelőzése érdekében közlekedett a család
minap.hu
|
2017. május 15. 14:40
|
frissítve: 2017. május 17. 21:23
Május 13-án a Miskolc Autó Kft. Skoda Autószalonban rendezték meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Közlekedik a Család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntőjét.

A vetélkedő célja, hogy a gyalogosok, kerékpárosok, gépjárművezetők figyelmét ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Egyben előtérbe kívánják helyezni a szülői példamutató magatartás fontosságát, a család, a közösség nevelő erejét.

kozleked.jpg

A szervezők a megyei selejtezőre jelentkező családokat különböző közlekedési témájú - hol játékos, hol komoly - szellemi és vezetéstechnikai ismeretet igénylő versenyfeladatokkal várták. Hangsúlyt kapott az elsősegélynyújtás, mellyel kapcsolatban elméleti és gyakorlati feladatsor is volt.

kozleked1.jpg

A megyei elődöntőn első helyezést elért miskolci Szopkó család lehetőséget kap a június 10-11-én Budapesten megrendezendő országos versenyen való részvételre, egyben Borsod-Abaúj-Zemplén megye képviseletére. Az országos verseny díjait az Autós Nagykoalíció biztosítja, fődíj egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi, és több más értékes nyeremény.

kozleked2.jpg

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat