2017. november 23. Kelemen, Klementina
Miskolc
1°C / 5°C
Jelentkezett egy szemtanú a szombat hajnali halálesettel kapcsolatban
minap.hu
|
2017. szeptember 13. 11:56
|
frissítve: 2017. szeptember 15. 16:27
Jelentkezett egy szemtanú a szeptember 9-ei haláleset kapcsán. Szombaton, egy miskolci szórakozóhelyen fiatalok kerültek összetűzésbe a szórakozóhely biztonsági szolgálatának munkatársaival, az eset után nem sokkal egy biztonsági őr életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta: egy 25 éves és egy 19 éves újcsanálosi férfi szeptember 9-én 3 óra körül, Miskolcon, az Egyetem út 1. szám alatt lévő szórakozóhely (Rockwell) biztonsági szolgálatának munkatársaival szóváltásba keveredett, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a két férfit. Ellenük a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Az eset után nem sokkal az egyik helyszínen tartózkodó biztonsági őr életét vesztette. A Tényeknek nyilatkozó szemtanú szerint az ütésektől nagyon komoly sérülései keletkeztek a biztonsági őrnek. Az újraélesztés során látszott például, hogy a levegő nem a mellkasába, hanem a gyomrába ment, tehát valószínűleg légmellet kapott, az ütés következtében átszakadhatott a tüdeje.

A gyászoló testvér azt mondja, továbbra sem tudják, hogy pontosan mibe halt bele szeretett családtagjuk: - Az öcsémet saját kollégája kezdte újraéleszteni, ezek után érkezett meg a rendőrség - nyilatkozta. A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

Nem

Videótár

Óvodafejlesztés, akadálymentesítés a Petneházy városrészben
01:16
Teremavató az Egressy Béni Zeneiskolában
01:58
Paks II - interaktív kiállítás gurult be Miskolcra
01:57
Új és korszerű külsőt kapott az Éltes Általános Iskola
02:02
Klímaadomány
01:30
Jótékonysági bál karácsonyra
02:27
Sajtos, ludas termelői nap
02:07
Felújították a Tündérkert Óvodát
01:48
Koraszülöttek Világnapja
01:59

Most

Jelenleg nincs adás!