2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C
Kiskorú lányokat árultak a Soltész Nagy Kálmán úti bordélyban (Rendőrségi felvételek)
minap.hu
|
2017. május 16. 15:42
|
frissítve: 2017. május 18. 12:49
Gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és gyermekpornográfia miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Kazincbarcikai Járásbíróság május 16-án azt a vádlottat, aki 2014 elejétől 2015. májusáig társával együtt Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton bordélyházat üzemeltetett.

soltesz_nk_2_160405_ja_11.jpg

A vádlottak közösen határoztak arról, hogy egy olyan szalont fognak működtetni Miskolcon, ahol fiatal nők szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. Az I. r. vádlott által vezetett gazdasági társaság nevében lakást béreltek, abba bútorokat, masszázságyakat vásároltak, majd internetes hirdetéseket adtak fel, melyben pénzkereseti lehetőséget ajánlottak. A hirdetésre jelentkező nőket tájékoztatták a munka jellegéről, majd velük masszőr és hostess feladatokra szerződést kötöttek.

kerito2.jpg

A vádlottak erotikus tartalmú fényképfelvételeket készítettek a lányokról, azokat szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalakon tették közzé. A vendégekkel való kapcsolattartás érdekében a lányoknak mobiltelefont biztosítottak. A vádlottak közreműködtek a szalon működtetésében: a szolgáltatásokról árlistát készítettek, nyilvántartották a bevételeket, felügyelték a prostituáltakat. A szexuális szolgáltatást igénybe vevő személyektől kapott pénz a vádlottakhoz került, akik azon megosztoztak, illetve juttattak belőle a lányoknak is. A lányok között volt olyan, aki 16 évesen kezdett prostituáltként dolgozni a vádlottak által üzemeltetett bordélyházban.

kerito.jpg

Fentieken túl az I. r. vádlott az általa használt számítógépen olyan tartalmú felvételeket tartott, amelyek 18. életévüket be nem töltött – esetenként mindössze 8-10 éves - lányokat nyíltan szeméremsértő módon ábrázoltak.

kerito4.jpg

Helyszíni rendőrségi felvételek

A bíróság az I. r. vádlottat 3 év 3 hónap börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. Enyhítő körülményként értékelte, hogy a vádlott büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerte, megbánta tettét. A II. r. vádlott az eljárás során elhalálozott, a bíróság esetében a büntetőeljárást megszüntette.  Az ítélet nem jogerős, a fellebbezésre jogosultak nyilatkozataik megtételére 3 nap gondolkodási időt tartottak fenn.

keito3.jpg

 

 

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat