2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Korábbi játékosát hozná Diósgyőrbe Horváth Ferenc
csakfoci.hu
|
2017. január 03. 09:04
|
frissítve: 2017. január 04. 15:21
A Videotonból érkezhet erősítés a DVTK-hoz, a középpályát erősítené meg Horváth Ferenc vezetőedző. Az őszi bajnokság végeztével röpködnek a nevek a piros-fehérek kapcsán, kíváncsian várjuk a szerdán kezdődő felkészülési időszakot!

A csakfoci.hu információi szerint a Diósgyőrnél felmerült Simon Ádám szerződtetése. A Videoton két játékost szívesen elengedne télen, vélhetően kölcsönbe – egyikük az említett középpályás.

A háromszoros magyar válogatott Simon a tavalyi szezonban együtt dolgozhatott Székesfehérváron Horváth Ferenccel, aki alapemberként számított rá a Vidinél. Horváth több poszton is erősítené a piros-fehéreket a téli átigazolási időszakban, így merült fel most Simon kölcsönvétele is. (Védekező középpályásként, szűrőként egyébként Elek Ákos riválisa, helyettese lehetne…)

simon_adam_vidi_dvtk.jpg

A játékos Pölöskei Zsolttal egyetemben képbe került a Haladásnál is, de sportportálok információi szerint a Paksnál is szóba került a nevük erősítésként.

A 27 éves Simon ősszel mindössze egy mérkőzésen lépett pályára a Videotonban, és kevés az esély arra, hogy tavasszal több játéklehetőséghez jusson jelenlegi csapatában.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat