2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Már az emojik is beszélnek az új iPhone-ban (Videoval!)
noizz.hu/nuus.hu
|
2017. szeptember 13. 11:49
|
frissítve: 2017. szeptember 14. 21:28
Bemutatták a legújabb iPhone modelleket, valamint a legújabb alkalmazásokat szeptember 12-én az Apple Parkban.

Az első iPhone bemutatásának tizedik évfordulóján az Apple ismét forradalmi eszközöket mutatott be. Az új A11-es bionikus processzor teljesítménye elképesztő, a beépített szenzorok fényévekkel a többi telefon előtt járnak. A 7 plusszal is hihetetlen minőségű fotókat lehetett lőni, de ezt sikerült majdnem tökéletesre fejleszteni, új szintre emelkedett a portré fotózás, a videózás és a lasított felvételek készítése.

Az iPhone X egy hatalmas képernyő home gomb nélkül. A TouchID helyett egy forradalmi megoldással, a FaceID-val tudjuk feloldalni a telefonunkat. A FaceID annyira precízen ismeri fel az arcunkat, hogy egy maszk sem tudja megtéveszteni, valamint nem okoz neki gondot az arcunkon bármilyen változása, mint például a szakáll, szemüveg vagy kalap.

A FaceID magával hozta a True Depth kamera rendszert, amely az arcmimikánk felismerésével tudja változtatni az emojikat. Az Anemoji névre keresztelt újítás, mint álló, mint mozgó emojit képes küldeni, amihez a saját hangukat is rögzíthetjük, így akár pandaként beszélhetünk meg egy találkozót.

iphone.jpg

Az iPhone 8 és 8 plusz modellek is nagy átalakításon estek át, melynek részeként szupererős üveg hátlapot kaptak, így ezek a modellek is képesek a vezeték nélküli töltésre. Fontos megjegyezni, hogy nemzetközi szabvány a töltés. Természetesen mindegyik modell vízálló!

És végül az ára: a legkisebb 64Gb tárhelyű modell 999$ lesz, a 256Gb-os modell 1099$, a legnagyobb 512Gb memóriájú változatért pedig 1199$-t kell majd fizetni, azaz 250 és 400 ezer forint közötti árra számítsunk. A szolgáltatói árak természetesen eltérnek majd ezektől az áraktól, de nekünk még kicsit várnunk kell, hogy az új készülékekkel hódítsunk: Magyarországon majd csak novembertől vásárolhatjuk meg a legújabb iPhone modelleket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat