2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Már csak egy cél lebeg a szemük előtt
Budai Gábor/minap.hu
|
2017. május 12. 19:13
|
frissítve: 2017. május 14. 20:57
Már bajnokként léphet pályára a szezon utolsó hazai mérkőzésén a DVTK női labdarúgócsapata. Vasárnap délután 2 órától, a diósgyőri edzőközpont pályáján Sopron csapata lesz az ellenfél.

Két fordulóval a bajnokság vége előtt, már a bajnoki arany jogos tulajdonosaként tarthatták beharangozó tájékoztatójukat a DVTK női csapatának labdarúgói és vezetőedzője. Az ellenfél, a kilencedik helyen álló Sopron csapata lesz.

Tóth Alexandra elárulta, már nagyon várják már a mérkőzést. Hozzátette, talán még a megszokottnál is jobban készülnek az utolsó két mérkőzésre, mint az eddigiekre.

A csapat védőjátékosa, Corina Olar is egyetértett csapattársával abban, hogy a remek edzésmunkának köszönhetően ezúttal is ők az esélyesek. A vezetőedző pedig elárulta, az aranyérem megszerzése után is van még egy cél, amit szeretnének elérni.

- Akkor lenne teljes ez az év, ha a hátralévő két mérkőzést is megnyernénk és el tudnánk azt magunkról mondani, hogy 22-ből 22 mérkőzést nyertünk – mondta Fórizs Sándor.

Az NB 2-es labdarúgó bajnokság utolsó hazai mérkőzését a DVTK a Sopron ellen vívja majd. A mérkőzés vasárnap 14 órakor kezdődik.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat