2017. december 17. Lázár, Olimpia
Miskolc
-3°C / 1°C
Marad a borongós idő, a hétvégén hó is eshet térségünkben
minap.hu
|
2017. november 23. 13:58
|
frissítve: 2017. november 25. 13:00
A légköri frontok egyelőre elkerülik a Kárpát-medencét. Folytatódik a nyugodt, őszi időjárás. Vasárnap az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet!

Az előttünk álló éjszaka túlnyomóan borult, párás, többfelé ködös idő várható. Helyenként szitálás is előfordul. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Reggelre általában 3 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda szerkesztőségünkhöz eljuttatott előrejelzésében.

Mint írják, pénteken napközben jobbára borult, párás, több helyütt tartósan ködös időre lehet számítani, néhol időnként szitálással. Legfeljebb átmenetileg szakadozhat föl a felhőzet. Mérsékelt marad a légmozgás. Délutánra 6 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Gyenge melegfronti hatás van térségünkben.

matraszentimre_havazas_171120_mti3.jpg

Havazott Mátraszentimrén november 20-án. MTI Fotó: Komka Péter

Szombaton is nagyrészt borult, párás időre van kilátás, zsugorodó ködfoltokkal, majd átmeneti felszakadozás után hidegfront vastagabb felhőzete érkezik, estétől északnyugat felől egyre többfelé elered az eső.

A vasárnap borult idővel kezdődik, több helyütt eshet: általában eső, de az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet, ugyanakkor estétől már csökkenni kezd a felhőzet.

A jövő hét elején a változóan felhős égből nem valószínű csapadék. A hét közepén nagyrészt erősen felhős, illetve borult idő várható, sokfelé esővel, főleg a hegyekben helyenként havas eső, hó is hullhat. A jövő héten hajnalonként sokfelé számítani kell fagyra, és a nappalok is hidegek lesznek.

Nem

Videótár

A vízilabdások is ajándékoztak
01:35
Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
Szeretet sütiért adomány
01:34
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
Avalon Mikulásfutás
01:50
Egy éves az Egészségfejlesztési Intézet
02:24
Élő Betlehem a Baráthegyi Majorságban
02:11
Kohászattörténeti verseny
02:11
Szeretet sütigyárban Demeter Ervin és Csöbör Katalin
01:42