2018. április 22. Csilla, Noémi
Miskolc
10°C / 21°C
Megérkezett a strandidő
Miskolc TV
|
2017. május 16. 14:47
|
frissítve: 2017. május 18. 12:49
Végre megérkezett a strandidő, és a következő tíz napban marad is. A miskolci strandok május elseje óta nyitva vannak. A hétköznap délelőtt ellenére is voltak, akik a vízben töltötték szabadidejüket.

strandido.jpg

A Selyemréti Strand minden évszakban népszerű az úszni vágyók körében. Kedden már azonban napozni is lehetett. Az előrejelzések szerint marad a strandidő.

Az esti órákban még változóan felhős lesz az ég, és elszórtan záporok, zivatarok is lehetnek, majd csökken a felhőzet, éjszaka már nem valószínű csapadék. Az északkeleti szél időnként megélénkül, este még zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. Reggelre általában 8 fokig csökken a hőmérséklet.

misk_ej_1.jpg

Holnap napközben gyengén felhős, napos időre van kilátás csapadék nélkül. Az északkeleti szél időnként megélénkül. Délutánra 23 fokig emelkedik a hőmérséklet. Fronthatás nincsen térségünkben.

misk_nap_1.jpg

A hét végéig jobbára napos, meleg, tavaszi időre számíthatunk, csapadék már nem valószínű. Enyhék maradnak az éjszakák, a nappali felmelegedés mértéke pár fokkal emelkedik.

mi_tav_1.jpg

A hét végén, jövő hét elején egy hullámzó hidegfront hatására viszont ismét változékonyabbra fordul az idő és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de számottevő lehűlés nem valószínű.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat