2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C
Megtartja legjobbjait a bajnok miskolci jégkorongcsapat, az edző távozhat
dvtk.eu
|
2017. május 12. 09:19
|
frissítve: 2017. május 13. 10:39
A DVTK Jegesmedvék bajnokcsapatából heten is úgy döntöttek, hogy továbbra is piros-fehérben folytatják pályafutásukat.

A DVTK Jegesmedvék vezetése folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén, illetve a bajnokcsapat játékosainak megtartásán. A játékosmozgásokról Nagy Ádám csapatmenedzser számolt be a klub honlapjának.

– A bajnoki cím ünneplését követően azonnal megkezdtük azokkal a játékosokkal a tárgyalásokat, akikkel folytatni szeretnénk a közös munkát. Fontos célunk volt, hogy az a magyar játékosokból álló mag, amelyik sorozatban harmadszor is bajnoki címre vezette a csapatot, továbbra is a DVTK Jegesmedvéket erősítsék. Továbbá azt is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a miskolci születésű, vagy nagyon fiatal koruk óta a klub kötelékébe tartozó játékosok velünk maradjanak a következő évben is – húzta alá.

– Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy Galanisz Nikandrosz, Jarkko Leppanen, Láda Balázs, Magosi Bálint, Miskolczi Márk, Ritó László és Vojtkó Mátyás a következő szezonban is minket erősít. Az alábbi felsorolásból külön ki kell emelni, hogy Magosi Bálint két évre kötelezte el magát nálunk – fűzte hozzá Nagy Ádám.

jegesmedvek_mol_liga_donto_20170322_bl_57_web_.jpg

Biztosan nem marad a klub játékosa Grant Toulmin, aki Ausztráliába költözött, és Joni Tuominen, aki még nem döntött a pályafutása folytatásáról. A felsorolásban nem szereplő, tavalyi kerethez tartozó játékosokkal továbbra is tárgyalásban áll a klub, sokakkal közel a megegyezés, már csak az aláírás hiányzik, eképpen a napokban további bejelentések várhatóak.

– Doug Bradley vezetőedzőnek felkínáltuk a folytatás lehetőségét, de ő további gondolkodási időt kért, mert magánéleti problémái miatt nem biztos, hogy folytatni tudja edzői pályafutását nálunk, így ő minden bizonnyal nem fogja folytatni a munkát csapatunknál. Több neves szakemberrel is folynak az egyeztetések, amint sikerült megállapodni valakivel, azt a DVTK hivatalos csatornáin fogjuk bejelenteni – Zárta Nagy Ádám.

jegesmedvek_mol_liga_donto_20170322_bl_46_web_.jpg

Korábban már eldőlt, hogy a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatában folytatja pályafutását Vas János, valamint Anssi Rantanen is.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat