2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Neked csak egy kis futás, de nekik hatalmas segítség!
Muntyán Bernadett
|
2017. szeptember 14. 12:39
|
frissítve: 2017. szeptember 15. 09:33
Szeptember 17-én, vasárnap ismét segíthetsz, ha nevezel a II. Avalon-Decathlon Félmaraton-ra, amely egy jótékonysági futóverseny. A kezdeményezés célja, hogy a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti, Traumatológiai és Égési Osztálya részére klímaberendezéseket építhessenek be. Neked csak egy futás, de nekik hatalmas segítség!

plakat_hirdeteses.jpg

A cél – a segítségen kívül –, hogy minél több embert megmozgassanak, megszerettessék velük a sportot, és egy közösséget hozzanak létre. A programok kialakítása során minden korosztályra gondoltak. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják majd a számukra legmegfelelőbb sportolási lehetőséget Miskolctapolcán, az Avalon Park területén. Azok se keseredjenek el, akik nem bírnák lefutni a 22,5 kilométeres távot, mert lesz még ezen kívül két rövidebb is. Egy 2 kilométeres táv, amelyen elsősorban gyerekek és szüleik fogják megmérettetni magukat, de természetesen mindenki csatlakozhat hozzájuk, aki nem áll hosszútávfutó hírében. A harmadik táv pedig 8 kilométeres lesz. De, ha valaki még a 2 kilométeres távot sem szívesem futná le – pl. egészségügyi okok miatt –, akkor segíthet úgy is, ha a nevezést megvásárolja, ám nem futja le a távot. Adományládák is lesznek kihelyezve a rendezvény egész területén, így bárki hozzájárulhat a Gyermeksebészeti,Traumatológiai és Égési Osztály klimatizálásához.

félmaraton6.jpg

Képek a tavalyi programról

A futáson kívül természetesen még megannyi sportprogrammal készülnek szervezők. Lesz zumba, alakformáló edzés, trambulin,  jiu jitsu - MMA –grappling bemutató , hot iron edzés, valamint egész nap ingyenesen igénybe vehető orvosi vizsgálatok – vérnyomásmérés, vércukorszint mérése, légzésfunkciók ellenőrzése, testtömegindex, valamint véroxigénszint mérése. A gokart és a Maya Játszóház is igénybe vehető a rendezvény ideje alatt.

félmaraton4.jpg

Amellett, hogy segíthetnek a rendezvény résztvevői a gyerekeknek, még ajándékokat is kapnak majd. Érmek, kupák, libegőzés, csokicsomagok, masszázskuponok, fürdőbelépők – csak, hogy néhányat említsek a megannyi nyeremény közül – valamint főnyeremények is várják a legügyesebb sportembereket.

félmaraton.jpg

A programra regisztrálni a www.avalonsportnap.hu oldalon van mindenkinek lehetősége, valamint a helyszínen a kijelölt standoknál. A nevezésekből összegyűlt összeget a B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti, Traumatológiai és Égési Osztály klímaberendezésére fordítják.

Gyere, és fuss te is, hogy segíthess a gyerekeken!

Nyitás:  reggel 7:30,  esőnap: szeptember 24. 10 óra

jotekonysagi_felhivas_avalon_ii.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat