2017. november 20. Jolán
Miskolc
-1°C / 5°C
Nemzeti konzultáció – „Különösen fontos a fiatalok véleménye!"
Kujan István
|
2017. november 14. 12:32
|
frissítve: 2017. november 15. 11:27
A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció a jövőnkről szól, ezért különösen fontos a fiatalok részvétele és véleménye – hangsúlyozta keddi sajtótájékoztatóján Váraljai Zoltán, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) országos alelnöke, miskolci szervezetének elnöke.

Váraljai Zoltán kiemelte: a magyar kormány számára fontos az állampolgárok véleménye, a fontos nemzeti ügyekben rendszeresen megkérdezi az embereket. A mostani nemzeti konzultációra azért van szükség, mert az elmúlt időszakban erősödött Brüsszel elszántsága arra, hogy véghezvigye a Soros-tervet.

kdnp_ifju_171114ml_1.jpg

Fotó: Mocsári László

– Mára világossá vált, hogy mind a migráció, mind a kvótarendszer egy jól kifundált terv része, amely mögött a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa, Soros György áll – fogalmazott. – Soros  számtalan uniós vezetőt a kezében tart. Nagy befolyása van a brüsszeli politikára, illetve az olyan liberális politikusokra, akik nem a választópolgáraik érdekeit képviselik, hanem egy kevert népességű Európát akarnak - tette hozzá.

Váraljai Zoltán szerint a legnagyobb veszélyt az ellenőrizetlen menekültáradat jelenti, ezért kiemelten fontos a kormány számára határaink védelme. – Kijelenhetjük, hogy a nyugat-európai országokhoz képest, hazánkban ma sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. S mivel mi, fiatalok itt képzeljük el a jövőnket, itt szeretnénk boldogulni, ezért azt szeretnénk, ha ez így is maradna! Fontos, hogy biztonságban tudhassuk magunkat, családunkat, otthonunkat. Nem adhatjuk fel értékeinket, identitásunkat, kultúránkat, keresztény meggyőződésünket. A konzultációs ív nagyon lényeges kérdéseket érint, most van a legnagyobb szükség a magyar emberek, a  fiatalok véleményére - hangoztatta az alelnök.

– Soros György és Brüsszel nem dönthet a mi jövőnkről, arról, milyen országban éljünk. Mi magunk szeretnénk erről dönteni, közösen kell megvédenünk a határainkat – fogalmazott Váraljai Zoltán, aki külön felhívta a fiatalok figyelmét: november 24-ig töltsék ki és küldjék vissza a konzultációs kérdőívet. Mondják el véleményüket Soros veszélyes tervéről és a migránsok betelepítéséről. Ezt meg lehet tenni postai úton, illetve a Nemzeti Konzultáció honlapján is. – Mi, magyarok döntsünk saját sorsunk felől, ne mások – zárta a tájékoztatást az IKSZ országos alelnöke.

Nem

Videótár

Kutyamérgezés
02:42
Tél a Közútnál
02:02
Pénzgyűjtés a GYEK nek
01:33
Felújították a Tündérkert Óvodát
01:48
Fekve nyomó verseny
01:43
Védjünk meg Magyarországot Ifj Lomnici Zoltán
02:35
MVK Zrt balesetmentes közlekedés
01:41
Koraszülöttek Világnapja
01:59
26. Francia Filmnapok
02:06

Most

Jelenleg nincs adás!