2017. december 17. Lázár, Olimpia
Miskolc
-3°C / 1°C
Ő az a ma­gyar szer­tor­nász, aki meg­nyerte az angol Ninja War­ri­ort
ripost.hu
|
2017. november 27. 10:54
|
frissítve: 2017. november 29. 12:33
Tíz éve él Ang­li­á­ban Ur­szuly János, aki a kez­de­tek­től nézte az ame­ri­kai ver­se­nye­ket, a brit műsorban ő lett a széria legjobbja.

Ötéves korától szertornázik, később bekerült egy akrobatacirkuszba, és úgy érezte, azokon az akadályokon ő is végig tudna menni. Így jelentkezett is az angol Ninja Warrior első szériájába, ott második lett.

A Mokka című műsorban elmondta: az első évadban a második helyig jutott, majd a harmadik évadban visszatért, és győzni tudott 2017 februárjában.

magyar_ninja_angliaban2_1.jpg

Fotó: Sulyok László

„Tudtam, hogy a szertornász- és akrobatamúltam sokat jelent majd, mert nagyon hajlékony vagyok és nagyon erős a fogásom – mesélte az éppen hazalátogató Urszuly János. – De azért jártam falmászó termekbe, és az is segített, mert nem elég a tartás, az ujjaknak is erősnek kell lenniük. Nagyon bennem volt, hogy én lehetek a hetedik Ninja, de végül „csak” megnyertem a versenyt, az utolsó két akadály hiányzott a Ninjasághoz. Ugyanakkor nem adom fel, büszke vagyok így is a teljesítményemre. És jövőre indulok a magyar és az angol versenyen is. Már rutinos vagyok, hátha végre sikerül! Jó lenne, ha lenne végre egy magyar Ninja!”

magyar_ninja_angliaban.jpg

Fotó: Sulyok László
Nem

Videótár

A vízilabdások is ajándékoztak
01:35
Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
Szeretet sütiért adomány
01:34
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
Avalon Mikulásfutás
01:50
Egy éves az Egészségfejlesztési Intézet
02:24
Élő Betlehem a Baráthegyi Majorságban
02:11
Kohászattörténeti verseny
02:11
Szeretet sütigyárban Demeter Ervin és Csöbör Katalin
01:42