2018. június 19. Gyárfás
Miskolc
14°C / 27°C
Óriási buli lesz az év fürdőjében!
termalfurdo.hu
|
2017. július 15. 09:40
|
frissítve: 2017. július 17. 17:07
Az egyik legkülönlegesebb, Európában is egyedülálló hazai fürdő sohasem bízza a véletlenre, ha a vendégek szórakoztatásáról van szó: a Miskolctapolca Barlangfürdőben július 22-én például nem kevesebb, mint három DJ gondoskodik majd a fergeteges hangulatról az éjszakai fürdőzés alkalmával!

El tud képzelni emlékezetesebb buli helyszínt a Miskolctapolca Barlangfürdőnél? Mindazok számára, akik régóta tervezgetik már, hogy meglátogatják Az Év fürdője verseny tavalyi győztesét, remek alkalom lehet a közelgő, éjszakai fürdőzéssel egybekötött DJ Party.

barlangfurdo_120429_ja_10.jpg

Miskolctapolca és a térség kincsét, a fürdővé kialakított barlangot a víz évezredek alatt vájta ki a kemény mészkősziklákból, ami elképesztő látványával és egyedi építészeti megoldásaival már első látásra ámulatba ejti az ideérkezőket – írja a termálfürdő.hu. A fürdőkomplexum egy óriási, meseszép ősfákkal szegélyezett, több mint három és fél hektáros parkban reggel kilenctől egészen este nyolcig várja vendégeit széles körű fürdő- és wellness szolgáltatásaival. A nyári időszakban nemcsak a barlangban fürdőzhetünk, a Miskolctapolca Barlangfürdő a fedett részleg mellett összesen hat, élményelemekkel felszerelt medencét is kínál.

dj_party_barlangfurdo.jpg

A július 22-i party menetrendje a következő lesz: 20.00 – 21.30 között Bárány Attila, 21.30-tól 23.00 óráig Szecsei Attila lesz a hangulatfelelős, Stereo Palma 23.00-tól hajnali fél egyig pörget a lemezjátszók mögött. Az est házigazdája DJ JOE lesz. Érdemes akár egy egésznapos fürdőzés megkoronázásaként tekinteni az estre, hiszen az aznapra napijegyet vásárolt vendégek is részt vehetnek az éjszakai programon.

Éjszakai csobbanás, táncra csábító ritmusok, mesés környezet – ha mindez nem volna elég csábító, a fürdő szuper Szauna parkja is rendelkezésre áll a fürdőzve bulizók és a bulizva fürdőzők előtt a DJ Party éjszakáján. Lávaköves finn szauna, gőzkabin és infraszaunák várják a buli hevében kicsit megpihenni vágyókat. A pörgős júliusi éjszakán, szauna belépőjegy megváltásával ingyenesen sós, mézes és jeges szauna szeánszokon is frissülhetnek a vendégek, akiknek a szaunás szusszanást követően 16-18 Celsius fokos merülő medencével, vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük visszahűteni felhevült testüket, majd újult erővel jöhet az újabb tánc!

Egy fergeteges buliról biztosan lemarad, ha nem tud részt venni a július 22-ei partin, de kétségbe nem kell esnie, mert július minden szombatján 20.00 – 24.00 óra között lesznek zenés éjszakai fürdőzések a Miskolctapolcai Barlangfürdőben. Sőt, a hónap folyamán nem csak zenés esteket, de folyamatos szauna szeánszokat is tartanak a fürdőben, minden héten péntektől vasárnapig.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat