2017. augusztus 20. István
Miskolc
17°C / 32°C
Pihenjen a szerencsi Rozsnyai Kúriában
2017. július 27. 09:45
|
frissítve: 2017. július 27. 11:00
A Rozsnyai Kúria a Tokaj-hegyaljai borvidékhez tartozó, a Hegyalja kapujának is nevezett Szerencsen található. A pincesor csendes környezetében, de csupán néhány percre helyezkedik el a nyüzsgő városközponttól. A térség borait és festői környezetét megismerni vágyóknak épp olyan alkalmas, mint családi és üzleti rendezvények helyszínéül.

rozsnyai_3.jpg

A kúria étteremként és panzióként működik. A szobák kétágyasak, mosdóval és zuhanyzóval ellátva. A panzióban wifi-elérés lehetséges. A hagyományos, tölgyfa parkettának köszönhetően allergiában szenvedő vendégeink is nyugodtan pihenhetnek. A szerencsi étterem és panzió egész évben várja a vendégeket elegáns, hangulatos szobákkal, magyaros gasztronómiával és családias vendégszeretettel. A Rozsnyai Kúria nagy büszkesége a 100 méter hosszú borospince és a Vinotéka, amely az épület alatt helyezkedik el, ahol a házigazda mindenkit szívesen lát a saját termesztésű és érlelésű borai kóstolására és borvacsorára. Furmint, aszú, szomorodni, muskotályos és hárslevelű szerepel a pincészet borai között, a bortrezorban meg is őrzik a vendégek számára a palackozott borokat.

rozsnyai_1.jpg

Számos látnivaló és kirándulóhely csábítja a környéken a vendégeket, akiknek esténként nem mindennapi gasztronómiai élményben lehet részük, amikor a háziasszony ízletes vacsorával fogadja őket. A Rozsnyai Kúria étterme helyszíne lehet esküvőknek, családi eseményeknek, fogadásoknak, jó időben akár szabadtéri rendezvényeknek is, hiszen grillező és bográcsozó hely is van a kertben. A kúria teraszáról csodálatos panoráma nyílik az egész környékre.

rozsnyai_2.jpg

Igazi magyaros, szívélyes vendéglátásban részesül az, aki betér a Rozsnyai Kúriába.

rozsnyai_4.jpg

Elérhetőségek: Szerencs Alsópincesor 4.Telefon:(30) 935 -1285

Honlap: Rozsnyai Kúria

Nem

Videótár

Szerkezetkész a stadion
03:38
Lovas turizmus fejlesztése
02:32
Új autóra lenne szüksége a Spidernek
02:03
Aszfaltozzák a Kuruc utcát
01:45
Arculati kézikönyv készül Miskolcon
01:02
A sörgyári capriccio sztárjai érkeznek Miskolcra
02:45