2018. május 22. Júlia, Rita
Miskolc
9°C / 19°C
Római tenisztorna - Babosék negyeddöntősök
mti.hu
|
2017. május 17. 22:29
|
frissítve: 2017. május 17. 22:29
A Babos Tímea-Andrea Hlavácková kettős kétjátszmás győzelemmel jutott negyeddöntőbe a római salakpályás tenisztorna női páros versenyében.

A múlt héten Madridban döntős magyar-cseh duó a legjobb 16 között a spanyol Lara Arruabarrena-Arantxa Parra Santonja kettőst múlta felül. A viadal honlapja szerint Babosék az első játszmában két gyors brékkel jutottak megnyugtató előnyhöz, így különösebb gond nélkül, félóra alatt megnyerték az első felvonást. A második szett szorosabban alakult, az ellenfél 5-3-nál adogathatott az egyenlítésért, ám a másfél hete Rabatban tornagyőztes duó ezt követően már nem veszített játékot, és 1 óra 16 perc alatt győzött.

A negyedik helyen kiemelt magyar-cseh páros, amelynek erőnyerőként az első fordulóban nem kellett pályára lépnie, a pénteki negyeddöntőben a Jelena Jankovic-Andrea Petkovic szerb-német, vagy a Katyerina Bondarenko-Katerina Siniakova ukrán-cseh kettőssel találkozik.

Eredmény, páros, nyolcaddöntő: Babos Tímea-Andrea Hlavácková (magyar-cseh, 4.) – Lara Arruabarrena-Arantxa Parra Santonja (spanyol) 6:2, 7:5

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat