2018. június 20. Rafael
Miskolc
14°C / 30°C
Sűrű lesz a Jegesmedvék hétvégi programja
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2017. január 05. 16:10
|
frissítve: 2017. január 07. 09:30
Győztes Magyar Kupa-mérkőzéssel hangolt a hétvége MOL Liga találkozóira a DVTK Jegesmedvék. Pénteken hazai jégen fogadják a Dunaújváros csapatát, vasárnap pedig az Újpest otthonában játszik rangadót a MOL Liga címvédője.

A szerda esti, Székesfehérvárott játszott Magyar Kupa-mérkőzés felidézésével kezdődött a csütörtöki sajtótájékoztató. Mint ismert, a jegesmedvék 4-2-re nyertek, és így az élről várják az utolsó csoportkört.

A hétközi kupamérkőzésen sérülést szenvedő Sági Martint még a helyszínen kórházba szállították, ám a hétvégén már pályára léphet. Amennyiben bejut a kupafináléba a DVTK Jegesmedvék, a klub tervei szerint Miskolc lenne a döntő házigazdája.

dvtk_jegesmaci_170105ml_6.jpg

Fotó: Mocsári László

Áttérve a pénteki mérkőzésre, a miskolci vezetőedzőt arról kérdeztük, nehezebb mérkőzésre számít-e az ellenfél edzőváltása miatt.

– Ez egy ismeretlen faktor lehet, mert még nem tudjuk pontosan, mit szeretne játszatni csapatával az új finn vezetőedző. De ez igaz visszafelé is, vagyis a dunaújvárosi játékosok sem sajátították még el az új edzői elvárásokat. Ez egy kis bizonytalansági faktor, annak ellenére is, hogy a két csapat már többször találkozott a szezonban – mondta Doug Bradley, a DVTK vezetőedzője.

dvtk_jegesmaci_170105ml_2.jpg

Vasárnap már egy idegenbeli rangadó következik az Újpest ellen. A játékosokat képviselő, saját nevelésű védőjátékost arról faggattuk, a két fontos MOL Liga meccs előtt játszott kupamérkőzéssel sikerült lezárni a csalódást keltő Winter Classic-ot?

– A tegnapi meccs kifejezetten jól jött, mert fegyelmezettek, összeszedettek voltunk fejben, ezért úgy gondolom, fel vagyunk készülve erre a két bajnoki mérkőzésre, és a lehető legjobb eredménnyel szeretnénk távozni a jégről – mondta Láda Balázs.

A népkerti jégcsarnokban pénteken 18.30-kor kezdődik a DVTK Jegesmedvék – Dunaújváros MOL Liga-mérkőzés, majd vasárnap szintén fél héttől már az Újpest otthonában vendégszerepelnek a Medvék.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat