2018. április 24. György
Miskolc
13°C / 23°C
Szanyi: Viccpártként is szavazhatnak az MSZP-re
MNO
|
2017. január 08. 22:33
|
frissítve: 2017. január 10. 10:33
Nem kizárt, hogy viccpárti szavazókra is számíthat az MSZP a választásokon – erősítette meg a Magyar Nemzetnek Szanyi Tibor, aki szerint 1989 óta nem volt rendes baloldali kormánya az országnak, de saját pártja is tévúton jár.

A szocialista EP-képviselő korábban Molnár Gyula pártelnök nyilatkozatára reagált, aki a Kossuth Rádió 180 perc című adásában feddte meg Kunhalmi Ágnes budapesti pártelnököt kacagós, „előszilveszteri hangulatú” sajtótájékoztatója miatt. Szanyi ekkor azt kommentálta: „nézzük a dolognak azt az oldalát is, hogy a viccpártok Európa-szerte felívelőben vannak”.

Ismert, Kunhalmiról több operatőr is megörökítette, ahogy december 30-án tartott sajtótájékoztatóján több alkalommal hangos nevetésben tört ki, de már a nyitómondatnak is többször kellett nekifutnia, leejtette a tollát, illetve akkor is nevetett, amikor arról kérdezte a köztévé riportere, hogy mi a helyzet a Jobbik és a baloldal esetleges összefogása kapcsán.

Molnár Gyula, a párt elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című adásában azt mondta, párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni, és végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni. 

Szanyi Molnár szigorúságára reagált úgy a Facebookon, hogy a viccpártoknak felívelőben van. Ennek kapcsán a Magyar Nemzet megkereste Szanyit, hogy megkérdezze: számíthat-e az MSZP szavazatszerzésnél erre a viccpárti konjunktúrára. „Nem kizárt” – válaszolta.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat