2017. november 22. Cecília
Miskolc
2°C / 8°C
Szinte már meleg lesz – folytatódik a szép őszi idő
minap.hu
|
2017. október 14. 16:07
|
frissítve: 2017. október 15. 19:38
Egy anticiklon középpontja helyeződik a szárazföld belseje fölé. A Kárpát-medencében is frontmentes, csendes őszi időre számíthatunk, az ilyenkor szokásosnál magasabb csúcshőmérsékletekkel.

Az előttünk álló éjszaka többnyire gyengén felhős lesz az ég. Éjszaka párássá válik a levegő, helyenként köd is képződhet. Csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Reggelre általában 4 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda előrejelzésében.

Vasárnap napközben túlnyomóan derült, napos, száraz időre lehet számítani. Az esti óráktól több helyütt párássá válik a levegő, foltokban köd is képződhet. Mérsékelt marad a légmozgás. Délutánra 20 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fronthatás nincsen térségünkben.

A következő napokban az éjszaka képződő köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet helyenként csak lassan oszlik fel, de hazánk nagy részén továbbra is sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínű, és többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet sem változik.

Pénteken érintheti a Kárpát-medencét egy frontrendszer, a változóan felhős égből akkor már előfordulhat eső, zápor.

Nem

Videótár

Új és korszerű külsőt kapott az Éltes Általános Iskola
02:02
Klímaadomány
01:30
Jótékonysági bál karácsonyra
02:27
Sajtos, ludas termelői nap
02:07
Kutyamérgezés
02:42
Tél a Közútnál
02:02
Pénzgyűjtés a GYEK nek
01:33
Felújították a Tündérkert Óvodát
01:48
Fekve nyomó verseny
01:43

Most

Jelenleg nincs adás!