2017. december 14. Szilárda
Miskolc
-2°C / 5°C
Szorosabb együttműkődés az egyetem és a nemzetközi filmfesztivál között
minap.hu
|
2015. január 20. 20:55
|
frissítve: 2015. január 22. 05:18
A Miskolci Egyetem vezetői és a filmfesztivált szervező Cine-Mis Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a gyümölcsöző együttműködést kívánták magasabb szintre emelni a kedden aláírt együttműködési megállapodással.

egyetem_cinefest_150120ml_14.jpg

Fotó: Mocsári L.

A dokumentumot a Miskolci Egyetem részéről  Horváth Zita rektor­helyettes, Illésné Kovács Mária dékán és  Kotics József intézetigazgató, a Cine-Mis Nonprofit Kft. részéről a cég ügyvezető igazgatója, Bíró Tibor írta alá.

Ennek értelmében a partnerek hatékonyan működnek együtt a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál doku­mentumfilmes versenyprogramjának összeállításában.

A Cine-Mis Nonprofit Kft. az egyetem 10 kulturális antropológia szakos hallgatójának lehetőséget biztosít a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál szerve­zésében és lebonyolításában való részvételre, amit az egyetem szakmai gyakorlatként ismer el.

A felek együttműködnek a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Roma-Kép programjának összeállításában és szervezésében.

A Cine-Mis Nonprofit Kft. évente egy alkalommal pályázatot hirdet a Kulturális és Vizuális Antropológiai Intézet hallgatói részére egyszeri 150.000,- forintos filmes támo­gatási összeg elnyerésére. A pályázók szakmai zsűri előtt mutatják be filmterveiket.Ezek közül a legjobb részesül támoga­tásban. Rendezője a bemutatott filmterv alapján a következő év augusztus 1-ig készíti el filmjét. Az elkészült alkotás premierjére a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon, versenyen kívüli szekcióban kerül sor.

 

Nem

Videótár

Csodajárgányok a Gyek ben
01:30
Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
Havazás
02:05
Második adventi gyertyagyújtás
02:35
Hatszáz csomagot vittek a gyerekek
01:50
Szeretet sütiért adomány
01:34
Téltánc a koraszülöttekért
02:07
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
Avalon Mikulásfutás
01:50

Most

Jelenleg nincs adás!