2017. október 24. Salamon
Miskolc
4°C / 11°C
Új dalokkal robbantana nagyot a Dinamit az Adyban
minap.hu / Lokál
|
2017. október 12. 11:55
|
frissítve: 2017. október 13. 10:13
A legendás zenekar, a Dinamit 2009-es újjáalakulása óta nem járt Miskolcon. Október 27-én az Ady Endre Művelődési Házban lép fel ismét városunkban a miskolci zenészt is soraiban tudó formáció.

– Évekig vártunk arra, hogy Vikidál igent mondjon. Győzködtük, de nem tudtunk zöldágra vergődni. Végül úgy döntöttem, megcsináljuk nélküle – nyilatkozta Németh Gábor, a banda dobosa a Lokálnak adott interjújában. – 2009 végén volt egy szombathelyi koncert, egy évre rá pedig a PeCsa-nagykoncert. Ez a két buli jelzés volt, hogy itt vagyunk, működünk. Utána rögtön föl is vettük az új lemezt. Nincs túl sok koncertünk, a legenda nívójához mérten válogatunk, mi nem fogunk elmenni klubozni. Legyen kuriózum, ha valahol megjelenünk - emelte ki.

dinamit_koncert_ady_2.jpg

– Két új dal van most készülőben. Sűrű repertoárunk van, harmincvalahány dal áll rendelkezésünkre, cserélgetni, frissíteni is tudjuk a programunkat. Ez a két dal jó lesz arra, hogy a koncerteken újdonság is legyen. A miskolci bulin egyet már bemutatunk - ez itt fog debütálni - hangoztatta Németh.

Zselencz László (Zsöci, bakancsos Edda), csatlakozására is rákérdezett a Lokál. – Zsöci egyértelmű választás volt. Ő ugyanaz a korosztály, mint mi, szavak nélkül értjük egymást. Jól gitározik-énekel, minden adottsága stimmelt, hogy bekerüljön hozzánk. Kíváncsi vagyok, Miskolcon mennyien emlékeznek még a zenekarra. Itt sokat játszottunk - nem csak a Dinamittal, hanem a Skorpióval, Mobillal is, az ős-Bikininek pedig a Csanyikban volt a bemutatkozása. Megvannak a kötődések, örülünk, hogy végre lehetőségünk adódik itt fellépni - válaszolta a zenész.

Jegyek már kaphatók: október 24-ig 2900, október 25-től pedig 3500 forintért.

Nem

Videótár

Stadionséta gimnazistáknak
02:10
Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
XIII. Miskolci Nemzeti Estély
96:54
Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!