2017. november 25. Katalin
Miskolc
3°C / 7°C
Vasárnap délután újabb özönvíz zúdult Aggtelekre - százával rakják a homokzsákokat (Frissítve)
minap.hu
|
2017. május 07. 12:43
|
frissítve: 2017. május 09. 15:24
Özönvíz zúdult vasárnap délelőtt Aggtelekre, mintegy tizenhárom lakóház pincéjét öntötte el a hirtelen lezúduló esővíz. Kora este jött a hír, hogy százával rakják le a homokzsákokat az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói Aggtelek polgármesterével és a helyi lakosokkal közösen a településen, az ismételten lezúduló csapadékvíz miatt:

Az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vasárnap folyamatosan telepítették a szivattyúkat a kárhelyszíneken és végezték a műszaki mentést, a befolyt csapadékvíz eltávolítását - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Kora este jött a hír, hogy mintegy háromszáz homokzsákot raktak le az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói Aggtelek polgármesterével és a helyi lakosokkal közösen a településen, az ismételten lezúduló csapadékvíz miatt. A falu elején, az út mellett építettek gátat a homokzsákokból, elterelve ezzel a hirtelen esőzések nyomán lezúduló vizet a településtől. Három házat védtek meg attól, hogy csapadékvíz törjön be az ingatlanokba.

Az OMSZ figyelmeztetést adott ki vasárnapra Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyékre a várható, nagy mennyiségű csapadék miatt.

Nem

Videótár

Óvodafejlesztés, akadálymentesítés a Petneházy városrészben
01:16
Paks II - interaktív kiállítás gurult be Miskolcra
01:57
Szemétprobléma Petneházyn
01:27
Fűts okosan
02:21
Kóstolj bele az egészségedbe
01:45
Tram konferencia
02:06
Szimbózis, Vöröskereszt az adventi időszakban
01:56
Felújították a Tündérkert Óvodát
01:48
Koraszülöttek Világnapja
01:59

Most

Jelenleg nincs adás!