2017. május 30. Janka, Zsanett
Miskolc
-°C / -°C
Vasárnap délután újabb özönvíz zúdult Aggtelekre - százával rakják a homokzsákokat (Frissítve)
minap.hu
|
2017. május 07. 12:43
|
frissítve: 2017. május 09. 15:24
Özönvíz zúdult vasárnap délelőtt Aggtelekre, mintegy tizenhárom lakóház pincéjét öntötte el a hirtelen lezúduló esővíz. Kora este jött a hír, hogy százával rakják le a homokzsákokat az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói Aggtelek polgármesterével és a helyi lakosokkal közösen a településen, az ismételten lezúduló csapadékvíz miatt:

Az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vasárnap folyamatosan telepítették a szivattyúkat a kárhelyszíneken és végezték a műszaki mentést, a befolyt csapadékvíz eltávolítását - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Kora este jött a hír, hogy mintegy háromszáz homokzsákot raktak le az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói Aggtelek polgármesterével és a helyi lakosokkal közösen a településen, az ismételten lezúduló csapadékvíz miatt. A falu elején, az út mellett építettek gátat a homokzsákokból, elterelve ezzel a hirtelen esőzések nyomán lezúduló vizet a településtől. Három házat védtek meg attól, hogy csapadékvíz törjön be az ingatlanokba.

Az OMSZ figyelmeztetést adott ki vasárnapra Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyékre a várható, nagy mennyiségű csapadék miatt.

Nem

Videótár

Fizetős parkoló a Selyemréten
02:04
Elektromos kukásautó
02:19
Olcsóbb internet
02:59
Kriza Ákos a gazdaságról
02:09
Gyermeknap városszerte
02:27
Avasi főzőverseny
02:51
A szezonzáró DVTK - Debrecen bajnoki
02:39
Uniós fejlesztések a Diósgyőri várban
00:57
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!