2018. április 27. Zita
Miskolc
5°C / 17°C

Belföld

MTI
Utoljára módosítva: 
2018. április 26. 10:10
Vasárnap és hétfőn az ünnepnapi, kedden a vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok, a HÉV-ek pedig vasárnap és hétfőn bővített esti üzemidő szerint közlekednek - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. április 25. 13:41
Május 21-ig kell kiegészíteni a NAV által készített személyijövedelemadó-bevallást azoknak, akik olyan plusz jövedelemmel rendelkeztek tavaly, amelyet a tervezet nem tartalmaz. A magánszemélytől ajándékba kapott vagyontárgyak, szolgáltatások adómentesek, ezért azt a bevallásban sem kell szerepeltetni - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdai közleménye.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. április 25. 13:29
A tavalyi rekordot is meghaladó, több mint ezer nevezés érkezett a jövő szombaton a Műegyetem rakparton hatodik alkalommal sorra kerülő Dunai Regatta V4 Races sport- és kulturális fesztivál sporteseményeire. A rendezvényen összesen közel 30 ezer résztvevőre számítanak.
hirado.hu
Utoljára módosítva: 
2018. április 25. 11:29
Az intézmények uniós és hazai forrásokból épülnek majd meg a demográfiai program keretében – mondta Berczik Ábel, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kincstárért felelős helyettes államtitkára szerda reggel az M1 hírcsatornán.
police.hu
Utoljára módosítva: 
2018. április 25. 10:48
Újabb három ittas sofőrrel szemben élt vádemelési javaslattal a Miskolci Rendőrkapitányság.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. április 26. 09:30
Ellepték Miskolcot a táncosok! Ismét városunk színháza látja vendégül a Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivált április 24. és 28. között, melynek keretein belül a mozdulatművészet nem mindennapi pillanataiba enged betekintést a fesztiválon résztvevő hat ország társulata. Kedd délután – a program első napján – a Julie kisasszony nyílt próbáján és közönségtalálkozóján kukkanthatott be a közönség a színfalak mögé.

Oldalak

Ajánlat