2018. február 24. Mátyás
Miskolc
-8°C / -1°C

Kultúra

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 12:57
A legújabb francia filmeket bemutató, szerdán induló 8. Frankofón Filmnapok idei válogatásában olyan francia világsztárok is feltűnnek, mint Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Romain Duris vagy Christian Clavier.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 19:12
Fluorit és balatonites – az év ásványáé és az év ősmaradványáé lesz a főszerep a 36. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztiválon. Március első hétvégéjén újra izgalmas kísérletekkel, játszóházzal, drágakő-meghatározással és egy különleges, egyedülálló kiállítással is várják az ásványok világa iránt érdeklődőket a Miskolci Egyetemen.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 12:58
Tudományos Diákköri ünnepségen ismerték el a Miskolci Egyetem tehetséges hallgatóit és elkötelezett oktatóit csütörtökön a Szenátusi Tanácsteremben. Azok a hallgatók kaptak elismerést, akik a 2017-es TDK Konferencián a legeredményesebben szerepeltek, átadták az Esélyért Díjat is, valamint az egyetem vezetése köszönetét nyilvánította ki a legsikeresebb konzulenseknek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 12:58
Az „Erdei pillanatok” fotókiállítást unikális helyszínen, a Füzérradványi Károlyi-kastélyban rendezte meg az ÉSZAKERDŐ Zrt. és a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. február 23. 10:25
Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében - tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. február 23. 12:51
Az Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják a kommunizmus áldozatainak emléknapját. Az emléknap alkalmából mutatták be az egykori felsőnyárádi tanító, főhadnagy, Szoboszlay György szovjet hadifogságban írt naplóját a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

Oldalak

Ajánlat