2018. február 25. Géza
Miskolc
-12°C / -5°C

Miskolc

portfolio.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 22:12
A miskolci Admatis Kft. az egyetlen kisvállalkozás Kelet-Európában, amelytől a NASA kísérleti eszközt vásárolt, így az USA kormányának katonai beszállítójává vált.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 21:16
A Mátyás naphoz közismert időjárás-előrejelző népi megfigyelés kapcsolódik: "Ha Mátyás jeget talál, akkor töri, ha nem talál, akkor csinál." Egy biztos: szombaton fagyos volt a levegő, hiába sütött a nap. Íme a következő napok időjárása a meteorológus szerint:
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 19:23
A mezőnyposzton bevethető Patrick Cole pénteken már pályára is léphet a Bonyhád ellen.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 21:16
Az OTP Bank Liga 20. fordulójában az első félidőben hátrányba került a DVTK, majd a második félidőben Szarka Ákos góljával sikerült egyenlíteni. Mindkét csapat győzelemre játszott, végül a hazaiak szerezték meg a három pontot egy jól eltalált lövéssel.
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 21:15
Miskolcon a Generali Aréna ad otthont a hétvégén a kétnapos Grundbirkózó Diákolimpiának, amely szombaton délelőtt kezdődött el. Az ország minden tájáról ide sereglettek a kis erőbajnokok, akik a szervezők reményei szerint mintegy tíz év múlva akár híres olimpikonok is lehetnek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 12:45
Az ATV és EchoTV csatornákon futó Hazahúzó című műsor stábja forgatott Miskolcon ebben az évben két alkalommal is. A felvételek a következő helyszíneken készültek: Diósgyőri vár, Szent István-barlang, Lillafüredi Sport- és Kalandpark, Végállomás Bistorant, Hotel Aurora - Miskolctapolca, Miskolctapolcai Strandfürdő, száraz lábas túra a Barlangfürdőben, a görömbölyi HetedHét Pince.

Oldalak

Ajánlat