2018. február 20. Aladár, Álmos
Miskolc
-3°C / 3°C

Szabadidő

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 20. 09:27
A múzeum ezért arra kéri a már regisztrált, de még jegyet nem váltó látogatóit, erősítsék meg a foglalásukat azzal, hogy még a tervezett látogatás előtt megvásárolják jegyüket az elővételi pénztárakban az intézmény központi épületében és a Miskolci Galériában.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 20. 08:43
Hétfőtől a közönség is szavazhat az elmúlt év legjobb magyar filmjére, amelyet a Magyar Filmhéten bemutatott alkotások közül lehet kiválasztani - közölték a szervezők.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 20. 09:07
A tavaszvárás apropóján a madarak köré szerveződött a február harmadik vasárnapján tartott Miskolci Termelői Nap. A „Madárdal” tematikával szervezett rendezvény délelőtt 9 és délután 1 óra között várta a látogatókat a belvárosban az Erzsébet téren.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. február 19. 11:47
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a február 17- KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki:
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. február 19. 18:36
Mióta világ a világ, a magyar ember imádja a fűszereket; szinte alig van olyan étel, amit ne tudnánk megbolondítani egy kis majoránnával, borssal, kakukkfűvel… S amióta Diósgyőr történetét írják, a helyi gasztronómiában is hangsúlyos szerepet kapnak a legfinomabb, legpikánsabb, és persze természetes ételízesítők. Az így készült, régi hagyományokra épülő kolbászt jól ismerjük, de most már főételekből is kaphatunk ízelítőt a reneszánsz-kori lakomákból! Tartsanak velünk egy pompás időutazós kóstolóra!
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 19. 12:51
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki Helyi Csoportja már a tavaszra készül. Szombaton a madárvédelmi munkák közül - az egyébként minden évben szükséges - odútakarításra került sor a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban.

Oldalak

Ajánlat