2018. február 24. Mátyás
Miskolc
-8°C / -1°C

Városinfó

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 24. 19:12
Üzleti reggelin találkoztak csütörtökön a Miskolci Egyetem, és a BOKIK-nál bejegyzett kis- és középvállalkozások vezetői, képviselői. A programsorozat első állomásán a járműipari szektor ismerkedett meg az universitas által kínált lehetőségekkel.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 22. 11:22
A múzeum ezért arra kéri a már regisztrált, de még jegyet nem váltó látogatóit, erősítsék meg a foglalásukat azzal, hogy még a tervezett látogatás előtt megvásárolják jegyüket az elővételi pénztárakban az intézmény központi épületében és a Miskolci Galériában.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 20. 09:28
Előzetes vizsgálati eljárás van folyamatban az Avalon Business Center (négyemeletes iroda-üzletház komplexum) építésére beadott kérelem kapcsán. Az eljárással kapcsolatos tervdokumentáció megtekinthető a Miskolci Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán,
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 17. 08:58
Igen, ha ahhoz szükséges, hogy megismerjük és megértsük a sötét múltat – hangzott el egy különleges könyvnek a bemutatásán csütörtökön a városházán. Pfliegler Péter alpolgármester köszöntőjével, Kis József megbízott levéltár-igazgató pedig a könyv bemutatójára szánt beszédével csalt könnyeket a hallgatóság szemébe.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 16. 10:01
A tavasz közeledtét jelzi a vége felé járó farsangi időszak. És milyen újra felfedezendő kincseket hoz majd a kikelet? Frissességet, üde illatokat, ropogós új ízeket és a madarak cserfes csicsergését. A tavaszvárás apropóján a madarak köré szerveződik a február harmadik vasárnapján, február 18-án tartandó Miskolci Termelői Nap. A „Madárdal” tematikával szervezett rendezvény délelőtt 9 óra és délután 1 óra között várja a látogatókat a belvárosban az Erzsébet téren.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. február 15. 15:32
Óvodások ültek kedden a miskolci buszok és villamosok vezetőfülkéiben, az MVK csaknem húsz gyereket látott vendégül telephelyén. A miskolci közlekedési vállalat rendszeresen szervez nyílt napokat és a kutatók éjszakájához is csatlakoznak minden évben, hogy ezzel is népszerűsítsék a miskolci közösségi közlekedést.

Oldalak

Ajánlat