2017. szeptember 22. Móric
Miskolc
6°C / 16°C

Legfrissebb

hirado.hu
Soros György terve alapján két év alatt összességében 30 ezer euróval, vagyis mintegy 9 millió forinttal kellene segíteni az illegális migránsok integrációját – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
MTI
Sportparkokkal fejleszti a kormány a szabadidősport infrastruktúráját - hangsúlyozta Szabó Tünde Üllőn egy kültéri sportpark átadásán pénteken.
Mintegy háromszáz francia gazda útlezárással tiltakozott pénteken Párizsban a Champs-Elysées sugárúton a glifozát hatónyagú gyomirtók tervezett betiltása ellen, amelyre Emmanuel Macron államfő még a választási kampányban tett ígéretet.
minap.hu
Gyalogosokkal és kerékpárosokkal népesült be a Szent István tér környéke az Autómentes Napon. Az Európai Mobilitási Hét programjai egyebek mellett futóversennyel és buszhúzással folytatódtak. Az MVK járatain érvényes forgalmi engedéllyel ingyen lehet utazni, de forgalomba álltak régi járművek is.
minap.hu
A labdarúgó Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé jutásért a Balassagyarmat vendégeként játszik a DVTK.
MTI
Ugrásszerűen megnőtt a beadott és nyertes pályázatok száma a közvetlenül pályázható európai uniós programokon az elmúlt két évben - mondta a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MKF) ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.
minap.hu/magyarhirlap.hu
A Miskolci Nemzeti Színház előadása, a Rusznyák Gábor rendezte Kivilágos kivirradtig nyerte el idén a Színikritikusok díját a legjobb előadás kategóriában.
minap.hu
Már az első napon 1 millió forint adomány érkezett a kárpátaljai rászorulók megsegítésére a 1353-as adományvonalon.
MTI
Több területen is csökkenő tendenciát mutat a kórházi fertőzések száma - mondta az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
Origo
Dinoszauruszok gyilkosa lehetett a 68 millió éve Madagaszkáron élt kétéltű, a Belzebub békája (Beelzebufo ampinga) – állapította meg egy csütörtökön megjelent tanulmány, amit az Origó szemlézett.

Oldalak

Videótár

Terepjáró a rendőrségnek
01:45
Tizennyolc emeletet futottak
01:25
Gyermekellátás fejlesztése
02:03
Színházak éjszakája
02:07
Polgármesteri expozé
02:26
Közgyűlés: IFI ház
03:13

Most

Jelenleg nincs adás!