2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C

Legfrissebb

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 16:30
Napfényes reggelre ébredt június 17-én a város népe, ez pedig még egy indok volt, hogy nyakukba vegyék az Erzsébet teret és egész délelőtt válogassanak a különleges fűszerekből, sajtokból, mézekből, és akár még kvízjátékokban is részt vehettek. Hiszen tudják, ha a hónap harmadik vasárnapja – akkor Termelői Nap!
baz.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 19:53
Mezőkövesden rendezték meg szombaton a IV. megyenapot, amelyen a házigazda matyók, megyebeliek mellett részt vettek a székely, felvidéki, kárpátaljai, lengyel partnermegyék képviselői is. Az egész napos rendezvénysorozaton sok száz érdeklődő volt kíváncsi a programokra.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 19:46
Idén júniusban ünnepli harmadik születésnapját az Avalon Park, melynek alkalmából családi programokkal és kihagyhatatlan kedvezményekkel készülnek az idelátogatóknak. Hétvégén sem unatkozott az, aki erre járt, mutatjuk képgalériánkat!
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 13:50
Szombaton és vasárnap a 8 és 15 év közötti gyerekek mérhették össze tudásukat és rátermettségüket. Az esemény egyik különlegessége, hogy a versenypálya karnyújtásnyira helyezkedik el a kikötőtől, így minden szülő és érdeklődő testközelből izgulhatta végig a futamot.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 14:23
Tegnap Sajókeresztúrban vették videóra, ahogy egy medve szalad át a település főterén, ma hajnalban pedig Miskolcon, a József Attila úton észlelték az állatot, melyről videofelvétel is készült. Csak felnőtt olvasóinknak!
napidoktor.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 09:22
„Az elmúlt hat évben drasztikusan javult a szívritmuszavar leggyakoribb formájával küzdő betegek túlélése, különösen azoké, akik már korábban átestek szélütésen”— erről az áttörésről számoltak be az ország legnagyobb orvosi találkozóján, a balatonfüredi Magyar Kardiológusok Kongresszusán.

Oldalak