2017. február 20. Aladár, Álmos
Miskolc
-3°C / 4°C

Legfrissebb

minap.hu
Színház, könyvtár, múzeum, galéria... kalandozz velünk a jövő hét miskolci programjai között, hogy eldönthesd, hová érdemes elmenni!
minap.hu
Keresik a rendőrök azokat a férfiakat, akik február 17-én délután egy bevásárlóközpontban elterelték az árus figyelmét, úgynevezett "replika" telefonokra cseréltek két eladó mobilt, majd a nagy értékű eredeti telefonokkal távoztak. Nem először csinálták, az elkövetőkről a bolt kamerája felvételeket készített.
MTI
A Corona Brasov hazai pályán kétgólos hátrányból fordítva 7-4-re legyőzte a Debrecent a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjének harmadik összecsapásán, így 2-1-re vezet a párharcban.
miskolcsteelers.hu
Újabb esztendőt zárt a Steelers – tízéves fennállása legsikeresebbjét. És újabbat is kezd egyúttal – még nem tudni, milyen lesz, de a csapat továbbra is a legfelső szinte száll harcba, amiként a felnőttek mellett az utánpótlás-gárdák is igyekeznek majd megmutatni oroszlánkörmeiket.
minap.hu
Csaknem háromszázmillió forintból újítják fel az egyetemi körcsarnokot. Március 1-jén bezár a létesítmény, megtörténik a munkaterület-átadás, a kivitelezés határideje július 1.
MTI
Úgy néz ki, egyelőre még várni kell a tavaszra. A jövő héten szinte napról-napra romlik majd az időjárás, viharos széltől az esőn át a hózáporig minden lesz, a meteorológiai előrejelzés szerint.
Nagybörzsönyben is feloszlatta magát a Jobbik alapszervezete. Három héttel ezelőtt a vámosmikolai alapszervezet döntött úgy, hogy nem kíván tovább együttműködni a Jobbik jelenlegi vezetésével. Korábbi jobbikosok a gárdamellényt is vissza akarták kérni Vona Gábortól.
MTI
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
spiler.blog.hu
AZ ENSZ nyilvános adatai alapján, az összes szomszédos ország közül, sőt az összes visegrádi és balti ország közül nálunk a legalacsonyabb a külföldön élők aránya. Az összesítésből az is kiderül: Magyarországról a legtöbben 2005 és 2010 között vándoroltak ki.
MTI
A zene világához való kiemelkedő hozzájárulásukért, valamint hosszú és odaadó zenei együttműködésükért a Franco Buitoni-különdíjat adományozták vasárnap Kurtág György Kossuth-díjas zeneszerzőnek, zongoraművésznek és feleségének, Kurtág Márta zongoraművésznek.

Oldalak

Videótár

Krónika 2017.02.18.
28:07
Egyre látványosabb – épül a stadion Diósgyőrben
02:06
Rendészeti alközpont Perecesen
02:57
Szénmonoxid mérgezés Ongán, ketten meghaltak
00:33
Az Öreg halászért fog össze Miskolc
02:34
Változásokat hoz az idei kocsonyafarsang
01:41

Most

Jelenleg nincs adás!