2017. május 29. Magdolna
Miskolc
-°C / -°C

Legfrissebb

minap.hu
Koszorúzási ünnepséget szervezett hétfőn délután a Hősök napja alkalmából a Doni Bajtársi Szövetség Miskolci Csoportja, a Szemere kertben lévő emlékhelynél. Az itt található kopjafa azoknak a miskolci és borsodi katonáknak állít emléket, akik a Doni hadművelet során vesztették életüket, s akik közül sokan jeltelen sírban, ismeretlen helyen nyugszanak.
minap.hu
Ritka bizarr ügyben hozott ítéletet hétfőn a Miskolci Járásbíróság. A vádlottat szexuális erőszak és magánlaksértés bűntettében, valamint zaklatás vétségében találták bűnösnek.
Magyar Szőlővirágzás Ünnepe
MTI
Fellázadt és összetűzött a cseh rendőrökkel több mint egy tucat külföldi, akiket a hatóságok a nyugat-csehországi Pilsen melletti Balková táborban tartanak őrizetben. A rendőrség a lázadást egy óra alatt leverte, s a lázadókat kihallgatásra elvezették – közölte Milan Chovanec cseh belügyminiszter hétfőn a Twitteren.
tirek.hu / Kojsza Péter
A reformáció 500. évfordulója alkalmából Szalay Sámuel református püspök nevét vette fel a miskolci Selyemréti Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.
minap.hu
A delegációban polgármesterek, járási vezetők, de kórházigazgatók és főorvosok is helyet kaptak. A kétnapos látogatás célja a kapcsolatépítés és az információgyűjtés olyan fontos kérdésekben, mint a városüzemeltetés, a járóbeteg-ellátás, az egyetemi oktatás vagy éppen a turizmus.
Blikk/ BBC
Megvizsgálja a brit elhárítás (MI5) azokat a jelentéseket amelyek szerint a múlt hétfői manchesteri öngyilkos robbantásos merénylet elkövetőjének radikális nézeteire korábban többen is felhívták a hatóságok figyelmét. Közben a BBC birtokába kerültek egy bolt ipari kameráinak felvételei, amelyen a merénylő látható, néhány órával a robbantás előtt.
minap.hu
Május 24-én a Dom Umeniában, Kassán adtak koncertet a Miskolci Szimfonikusok. A Kassai Filharmonikus Zenekar ügyvezetője, Julius Klein elmondta: Szokatlan, hogy a Kassai Zenei Tavasz rendezvénysorozat záróestjén nem a hazai zenekar muzsikál, de a két együttes jó barátságára és a miskolciak nagyszerű programjára való tekintettel idén kivételt tettek.
minap.hu
Eddig ismeretlen okból kigyulladt hétfőn reggel egy kamion az M60-as és az M6-os autópálya csomópontjánál. A tüzet eloltották, a hidat azonban akkora hőterhelés érte, hogy vissza kell hűteni, ennek idejére a 57-es számú főutat teljes szélességében lezárták.
Kujan István
Megközelítőleg 130 milliárd forint uniós forrás érkezik a közeljövőben a megyébe, ebből csak Miskolc több mint 35 milliárddal gazdálkodhat. A pályázatok kapcsán tartott információs napot hétfőn a Megyeházán a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Államkincstár a megye településeinek vezetői számára.

Oldalak

Videótár

Rendelő-rekonstrukciós program
03:24
Fizetős parkoló a Selyemréten
02:04
Elektromos kukásautó
02:19
Olcsóbb internet
02:59
Visegrádi Kupa és a MOL LIga rajt előtt a Jegesmedvék
02:39
Kriza Ákos a gazdaságról
02:09

Most

Jelenleg nincs adás!