2017. április 24. György
Miskolc
-°C / -°C

Legfrissebb

minap.hu
Szemétgyűjtést szervez május 9.-én (kedden) 9-től 14 óráig a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Deák-Bárdos Mihály önkormányzati képviselő támogatásával Miskolcon, Lyukóvölgy területén.
minap.hu
Országos tisztújító küldöttgyűlést tartott április 22-én az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség. A rendezvényen újraválasztották országos alelnökké Váraljai Zoltánt, az IKSZ Miskolc Városi Szervezetének elnökét.
minap.hu
Június közepén, Miskolcon, két sportág, két nemzetközi viadalán adhatnak számot felkészültségükről a sportbarátok. A 6. Maratoni Hétvégére - kortól, nemtől függetlenül - a terepfutás és a terepkerékpározás kedvelőit várják a Királyasztalon kijelölendő „erdei stadionba”.
minap.hu
Súlyos sérülést szenvedett az a 65 éves, miskolci férfi, akit vasárnap, késő délután gázolt el egy kisteherautó, miközben gyalog közlekedett a 26-os számú főúton, Sajószentpéter felől Miskolc irányába.
hvg.hu
A miniszterelnök a X. Szakma Sztár Fesztivál megnyitó ünnepségén bejelentette, ösztöndíjprogramot fognak kidolgozni az informatikusoknak, mert tízezer informatikus hiányzik.
minap.hu
Lesodródott az úttestről gépkocsijával vasárnap délután egy 25 éves, sajószögedi lakos Sajóörös belterületén, és először egy füves területen lévő beton tuskónak, majd egy ingatlan beton kerítésének ütközött. A balesetet követően a sofőr elhagyta a helyszínt, és otthonába távozott - ott fogták el később a rendőrök.
tozsdeforum.hu
A Mastercard szerint az egyérintéses mobilfizetés a következő olyan innovatív fizetési megoldás, amely széles körben elterjed Magyarországon, vagyis egyre többen fizetnek majd a boltokban úgy, hogy okostelefonjukat érintik a terminálhoz. Eölyüs Endrét kérdeztük a trendekről.
dvtk.eu
A Női Kosárlabda NB I. A-csoport rájátszásában a mindent eldöntő 3. mérkőzésen magabiztosan, 16 ponttal győzött a ZTE ellen az Aluinvent DVTK, és az 5. helyért folytathatja. Az ellenfél a PEAC, az első találkozót szerdán, Pécsett játsszák a csapatok.
MVK Zrt.
ÉMKK (Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.) jeggyel és bérlettel is használhatók az MVK Zrt. járatai az 5-ös autóbusz lillafüredi végállomása és a Búza tér közötti szakaszon a rendkívüli időjárás okozta közlekedési nehézségek miatt.
mti.hu
A magyar férfi válogatott bronzérmet nyert a varsói cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi csapatversenyében.

Oldalak

Videótár

ProgramPont 2017.04.21.
03:19
Havazás után a Bükkben
03:14
A DVTK Jegesmedvék támogatói találkozója
02:35
Csúcsra jár Miskolc gazdasága
01:27
Rendőrnap
01:32
Hamarosan elkezdődik a kútfúrás Miskolctapolcán
02:33

Most

Jelenleg nincs adás!