2017. január 17. Antal, Antónia
Miskolc
-11°C / -3°C

Legfrissebb

boredpanda.com
Itt az élő példa. Jó, bikini pont nincs rajta. De! Hatvan felett is van élet, így bízhatunk benne, vége a tökéletes külsejű modellek korszakának.
24.hu/borsonline.hu
A BKV Figyelő youtube-oldalára került fel egy videó, amely még egy decemberi esetet rögzített. A felvétel szerint a Széll Kálmán téren egy ellenőr és egy utas verekedett össze, míg egy másik ellenőr azzal foglalkozott, hogy a felvételt készítőt akadályozza. A videót készítő gyalogos a nő kérése ellenére is folytatta a felvételt, jelezve, hogy ez segítheti a dolog tisztázását. Az ellenőrnő szerint az utas ittasan támadt társára, ezért volt kénytelen bevetni fizikai erejét.
minap.hu
Több mint 233 millió forintos fejlesztési támogatást sikerült elnyernie Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórháznak. Az intézmény összesen hét pályázatot nyújtott be arra a 15 milliárd forintos keretre, amelyet 2016. év végén a kórház konszolidáció részeként kaphattak az egészségügyi intézmények. Ezek közül három részesült pozitív elbírálásban, összesen 233.490.012 forint értékben.
MTI
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) letartóztatta annak az Omar Mateennek az özvegyét, aki tavaly nyáron az egyik orlandói melegbárban tömegmészárlást követett el. Az FBI közlése szerint az asszonynak köze volt a mészárláshoz.
Rockbook
Az orosz "rock istennő" Moscow eltökélt szándéka, hogy meghódítsa a rock világát. Nietzschét olvas, Mötley Crüet hallgat, és azt vallja: mindenki maga dönti el, hogy számára mi a jó és mi a rossz. Valahol mélyen mindenkiben ott van a Bűn Királynője.
dailymail.co.uk
Egyre több információ derül ki a színésznő Glonden Globe-os magánszámáról.
Kóródi Tímea/minap.hu
Csukló- és bokatörésekhez vezetett az idei első hóesés. 25 százalékkal többen fordultak meg a traumatológián a hétvégén. De a mentőket is negyvennel több esethez riasztották, egy átlagos hétvégéhez képest.
MTI
Sötétbe borult hétfőn London egyik leghíresebb látványossága, a Piccadilly Circus háznyi méretű fényreklámja, amelyet az üzemeltető cég hónapokig tartó munkával teljesen felújít.
MTI
Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot - közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.
MTI
Három kontinensen, mintegy 8 ezer kilométeres vonalon szétszóródva telelnek a magyarországi fehér gólyák - derül ki a rajtuk elhelyezett műholdas jeladók adatainak elemzéséből.

Oldalak

Videótár

Madarak a Szinván
01:56
Nem lesz rabkórház - Lázár
00:49
Selyemréti strandfejlesztés
00:45
Bajban a denevérek
02:21
Közfeladatot ellátó személyek bántalmazása
02:35
Házhoz ment a Vöröskereszt
02:08

Most

Jelenleg nincs adás!
18:00
18:20
19:00
19:20
21:00
21:20