2017. március 24. Gábor, Karina
Miskolc
6°C / 18°C

Legfrissebb

MTI
Fiola Attila térdsérülése kiújult, emiatt erősen kétséges a játéka szombaton a portugálok elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
MTI
A NATO és az Európai Unió nyugat-balkáni bővítését sürgette Orbán Viktor miniszterelnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral folytatott csütörtöki budapesti megbeszélésén, az Országházban.
MTI
Elkezdődött csütörtökön a Lipcsei Könyvvásár, a német nyelvterület legnagyobb irodalmi közönségfesztiválja, amely az idén a kortárs irodalom mellett az Európai Unió jövőjével és a könyv- és irodalomterjesztés új formáival is foglalkozik.
MTI
Négynapos gyalogos zarándoklat indul Gyomaendrődről Nagyváradra Szent László király tiszteletére májusban – hangzott el a programot beharangozó sajtótájékoztatón csütörtökön, Budapesten.
minap.hu
A területileg illetékes körzeti rendészt keresték meg egy Katowice utcai társasház lakói, hogy egy szomszédjukban lakó idős nénit már napok óta nem láttak, a lakásából pedig bűz terjeng. A rendész intézkedése nyomán csütörtökön délután a katasztrófavédelem munkatársai felnyitották a lakást, ahol holtan találták a tulajdonost. Információink szerint a 83 éves nő már csaknem két hete halott volt, vele élő fia pedig nem jelezte ezt a hatóságoknak.
index.hu
A Blikk információi szerint minden jel arra mutat, hogy az eltűnt győri újságírónő holttestét találták meg a győri iparcsatornában csütörtökön.
mno.hu
Járókelők közé hajtott egy autós az észak-belgiumi Antwerpen egyik belvárosi sétálóutcájában, de sikeresen megállították, senki sem sérült meg – közölte a La Libre Belgique című belga napilap csütörtökön.
minap.hu
„A világ legrégebbi demokráciájának lüktető szívét választotta az a szakállas merénylő, aki autójával belehajtott a tömegbe” – írja a francia napilap a szerdai londoni terrortámadás kapcsán. De Mike György lapszemléjében olvashatnak az első Svájcból kiutasított tibetiről is.
minap.hu
Új játszótér épül ötmillióból, újabb négy utcát pedig előkészítenek az aszfaltozásra. Egy csütörtöki bejárás során beszélt a városrész fejlesztéseiről Szécsényi Marianna önkormányzati képviselő.
MTI
Agyonlőttek egy volt orosz parlamenti képviselőt csütörtökön Kijevben egy fegyveres összetűzésben – jelentette be Andrij Kriscsenko, az ukrán főváros rendőrfőnöke. Kijev szerint Oroszország áll a gyilkosság mögött.

Oldalak

Videótár

Környezetkímélő CNG-k
00:33
Minket néznek
00:52
Okos tanterem az Avason
03:05
Víz világnapi események
03:08
Jakab Péter a Jobbik jelöltje
00:32
Közlekedéstudományi Egyesület kibővített vezetőségi ülése
02:01

Most

Jelenleg nincs adás!