Ugrás a tartalomra

10 éves születésnapját ünnepli Miskolc TDM szervezete

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 26. hétfő 12:49
Tíz napon át tartó programsorozattal ünnepli tíz éves fennállását a MIDMAR Kft. Többek között különleges városnéző sétákkal, fotós nyereményjátékkal, szakmai study-tour-ral, 10 százalékos vásárlási kedvezménnyel készül a Hello Miskolc csapata a kerek születésnap alkalmából.
Fotók: Rogosz Péter

2012 szeptemberében alakult meg a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft., ami Miskolc turizmusmarketingjéért felelős szervezet és egyben a Tourinform iroda fenntartója. A jeles születésnap megünneplése egybeesik a Turizmus Világnapjával is, hiszen a tíz napon át tartó programsorozat első eleme szeptember 27-én kezdődik. Ezen a napon a Miskolcon élő ukrán menekült gyerekek számára tart ingyenes városnéző sétát a Tourinform iroda.

Szeptember 28-tól október 8-ig minden termék 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg a Miskolc Boltban, ahol kézműves helyi termékek és Miskolc felirattal, logóval díszített ajándéktárgyak kaphatók. 29-én újra egy különleges sétára invitálják az érdeklődőket: a városnézés során a belváros emblematikus helyeit mutatja be az iroda idegenvezetője, majd a Csodamalom Bábszínház Miskolci mesék című előadásának főpróbáját tekinthetik meg a résztvevők.

Fotó: Horváth Csongor

A Hello Miskolc Facebook oldalon nyereményjáték indul, melyre a városról készült fotókkal lehet nevezni. Miskolc hivatalos turisztikai portálja, a hellomiskolc.hu a közel múltban tartalmilag és megjelenésében is teljesen megújult, ide a hét folyamán folyamatosan kerülnek fel olyan szabadon letölthető PDF formátumú anyagok – bakancslistás tippek, játékos rejtvény, grafikus térkép –, melyek mind a város turisztikai értékeinek jobb megismerését segítik.

Október 6-án a ”Vendégségben itthon” szakmai study-tour keretében a Baráthegyi Majorságot keresik fel a turisztikai szolgáltatók képviselőivel közösen. Az országosan is példaértékű tevékenységet végző Szimbiózis Alapítvány működteti a majorságot, ahol többek között panzió, a Diósgyőri vár kicsinyített mása, tanösvény, gasztro manufaktúra és állatpark is található. A szervezet tíz éves szakmai munkájáról blog és videofilm is készül, aminek az is aktualitást ad, hogy a Tourinform Miskolc az ország három legjobb irodája közt szerepel a Magyar Turisztikai Ügynökség közel múltban közzétett értékelése alapján. A gazdag programsorozat az október 8-i „Reformátusok Miskolcon” című városnéző sétával zárul, ami az immáron nyolcadik éve zajló garantált tematikus sétasorozat része. A szervezet munkatársai minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseménysorozat programjaira.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!