Ugrás a tartalomra

22 MILLIÓ LEGYÁRTOTT LÉGZSÁK MISKOLCON

Utoljára módosítva
2019. augusztus 27. kedd 10:01
Talán nem is gondolnánk, hogy egész Európában épp Miskolcon van az egyik legnagyobb légzsákgyártó üzem, amely a világszinten legismertebb autógyártók beszállítója.

A Joyson Safety Systems miskolci gyárában már több mint kétezren dolgoznak annak érdekében, hogy a különböző autógyártók  igényeire szabott légzsákmodulok megfelelő minőségben és időben elkészüljenek. Az autógyárak egyedi elvárásain kívül a termékeknek és az azok gyártásában közreműködő összes kollégának szigorú feltételeknek kell megfelelniük, hiszen a légzsákokat arra tervezték, hogy balesetek esetén emberéleteket mentsenek. Ehhez a sztenderdek maximális betartása, a folyamatos képzések és körültekintő munkavégzés szükséges, az elhivatottság pedig elengedhetetlen feltétel.

Miskolcon 5 légzsáktípusba tartozó légzsákmodulok gyártása történik:

  • Vezető oldali légzsák
  • Utas oldali légzsák
  • Oldallégzsák
  • Térdlégzsák
  • Függönylégzsák

Miskolcon eddig 22 millió légzsákmodul készült és került kiszállításra az autógyárak részére. Mivel a miskolci gyár az európai személygépjármű-gyártás jelentős részét szolgálja ki, ezért néhány évben belül akár minden Európában gyártott autóban lehet legalább egy Miskolcon gyártott légzsák.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!