Ugrás a tartalomra

Alakszai: Miskolc egyik legnagyobb kondiparkja épül fel hetek alatt a Győri kapuban

Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 15. vasárnap 09:45
Negyedi alkalommal rendezték meg a "Győri kapui vigasságot" az Ifjúsági Sportpályán. A sulikezdő családi- és gyermeknap fővédnöke, Miskolc város jegyzője egy sportberuházást is bejelentett a megnyitón. Alakszai Zoltán azt mondta, még idén ősszel átadják a kondiparkot.

- Szeretném önöknek bejelenteni, hogy itt, az ifipálya másik oldalán kialakítjuk Miskolc egyik legnagyobb szabadtéri kondiparkját – jelentette be Alakszai Zoltán jegyző a Győri kapuban, a családi rendezvényen. A beruházás 12 millió forintba kerül és pár héten belül elkezdődik a munka, s a tervek szerint még idén ősszel birtokba vehetik az idelátogatók.

Beregi László képgalériája

Műsorokkal, gyermekprogramokkal, köztük habpartyval készültek a szervezők. Tűzoltó és kommandós bemutatót is láthatott a közönség, emellett pedig az MVSC szakosztályai is képviseltették magukat a sulikezdő családi programban és retro véradáson is részt vehettek a látogatók. A Győri kapui Focikupa is gazdára talált, a napot pedig a Zenegép koncertje zárta.

- Azt hiszem, hogy mondhatjuk, hogy a Győri kapui életérzés egyben egy életforma is. Erről Hollósy András képviselő beszélt. - Környékbeli képviselőtársaimmal együtt egy olyan családi és gyermekprogramot hoztunk létre, amelyben a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki találhat magának hasznos és szórakoztató időtöltést.

Képgaléria II., Beregi László fotói

Pszota Gábor egyetemi munkája mellett minden hétvégén idejár focizni csapattársaival. – A Győri kapui vígasságokra is eljövök minden évben, délelőtt természetesen focizok, aztán pedig megnézem a többi programot is – mondta.

- Nekünk, négyünknek, a Győri kapu képviselőinek egy a jelszavunk: „Győri kapu, közösséget építünk”  - mondta Nagy Ákos önkormányzati képviselő utalva Kovácsné Budai Mária, Hollósy András és Deák Bárdos Mihály képviselőtársaira. - Bízom benne, hogy ez a mai rendezvény is ezt, vagyis a közösségépítést fogja szolgálni - mondta a rendezvény megnyitóján.

További hírek

Olvasnivaló