Ugrás a tartalomra

Alapozza gyermeke jövőjét nemzetközi színvonalú tudásra!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 04. csütörtök 16:38
Az Avalon International School - Miskolc első magániskolája és Magyarország első vidéki Cambridge Assessment Education International által akkreditált iskolája – március 8-12-ig és 16-19-ig nyílt napokon ismerteti az érdeklődő szülőknek az intézmény nemzetközi nevelési és oktatási rendjét mind az iskolára, mind az óvodára vonatkozóan.

Az Avalon Nemzetközi Iskola Magyarországon egyedülálló oktatási intézményként teremti meg a boldog, sikeres és értékes élet alapjait a jelenlegi és a következő generációk számára. A magánfenntartású intézmény az óvodában az Early Years Foundation Stage nevelési programját, míg az általános iskolában a Cambridge International pedagógiai programját alkalmazza.

A Cambridge International által akkreditált iskolában, illetve az NDNA (National Day Nurseries Assosiation) tagóvodaként a gyerekek jövője akár már az óvodától kezdve egy nemzetközi alapokon fekvő tudásra, önálló döntéshozatalra és felelősségteljes gondolkodásra, illetve nemzetközi gondolkodásmódra épül. Mindezt egy élményalapú oktatási program részeként tapasztalhatják meg a diákok, akik a cambridge-i tanösvényen innovatív gondolkodásra és kiváló problémamegoldó készségre tehetnek szert. 

Az intézmény a 2021/2022-es tanévben 3 óvodai csoporttal, egy elsős, egy másodikos, illetve egy harmadikos osztállyal szervezi majd mindennapjait, ahol alacsony osztály- és csoportlétszámok teremtenek lehetőséget a gyerekek egyéni személyiségfejlesztésére. A jövő kihívásaira pedig az együttműködésre épülő, projekt-módszeres feladatok készítik fel őket. Az oktatás angol nyelven zajlik angol anyanyelvű nemzetközi tanárok által, azonban a gyermekek magyar nyelv fejlesztése is kulcsszereppel bír. Más intézményből történő átiratkozás esetén angol felzárkóztatóval segítenek a gyerekeknek az iskolaváltásban, hogy mindenki egyenlő esélyekkel kezdje a tanévet. 

Az AIS-ben egyenruha viselése jelképezi az intézményhez való szoros köteléket. A tanórákon kívül ráadásul tizenkétféle ingyenes foglalkozás segíti a tehetségek kibontakozását (sport, zene, kreatív és tudomány témakörökben). A diákok kilenc tanteremben, illetve olyan speciális szaktermekben tanulhatnak – a korunk kihívásainak teljes mértékben megfelelő eszközök segítségével – mint például a zeneterem, a zeneszobák, a számítástechnika terem, a labor vagy a tornacsarnokunk. 

Az érdeklődők a nyílt napokon nyerhetnek betekintést az intézmény életébe és az oktatási módszereikbe március 8-12-ig és 16-19-ig 16:30 és 17:30 között. Mivel a nyílt napok limitált létszámhoz kötöttek, így előzetes regisztráció szükséges, melyet a szülők az iskola honlapján lévő jelentkezési felület pontos kitöltésével tehetnek meg. További információt a www.ais.hu vagy az info@ais.hu email címen kérhetnek az érdeklődők.

Teremtsen gyermekének stabil gyökereket szárnyaló jövőjének érdekében az Avalon Nemzetközi Iskolában! Válassza a legjobbat!

(Fizetett tartalom.)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!