Ugrás a tartalomra

Állati összállítás

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 05. kedd 09:38
A világnap alkalmából a youtube legnépszerűbb állatos videói között böngésztünk. Csokorba szedtük a legizgalmasabbakat.

Melyik a legerősebb, legnagyobb nagymacska? Oroszlán? Tigris? Nem: Liger! Ez az állat a mesterségesen létrehozott phantera hibridek közé tartozik. Külsejük inkább az oroszlánéra emlékeztet, halvány tigriscsíkokkal Külsejük inkább az oroszlánéra emlékeztet, halvány tigriscsíkokkal. A liger a legnagyobb nagymacska: 3–3,6 méter hosszú, tömege akár egy szibériai tigrisének a kétszeresét is elérheti.

A kismacskás videók külön kategóriát alkotnak a cuki állatos videók között. Eddig például több mint 180 millióan nézték meg, ahogy ez a gazdi kartonlabirintust épít cirmos kedvencének. Azt is megnézhetjük, ahogy a cica ruganyos kígyómozgással szlalomozva találja meg a kijáratot.

Az állatok és a tükör: érdekes megnézni, hogyan reagálnak a civilizációtól nem háborgatott afrikai állatok, ha meglátják saját tükörképüket.1.57-nél például az ezüsthátú hímgorilla reakciója igazán kifejező. A tükör helyében mi elfutnánk.

A huskyk beszélnek. Pont.

Aki úgy gondolja, minden állat unatkozik otthon, he elmegy a gazdi, az nézze meg, hogyan rendezi át a lakást ez a két mopsz.

Miért négylábú társainkat szokás az ember legjobb barátjának nevezni és a hűség szimbolikájának? Az alábbi videóból, ahol szolgálatból hazatérő amerikai katonák találkoznak hosszú idő után kedvencükkel, mindez kiderül.

Zárásnak itt egy videó, amit reggelig el lehet nézni, anyjukat sorban követő kiskcsaákkal.

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!