Ugrás a tartalomra

Az egyre növekvő igényességnek élnek

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. június 10. csütörtök 12:54
Fejlődés és fiatalos lendület – ez jellemző a boltra és kétnapos rendezvényükre is. Június 8-án és 9-én tartották meg huszonharmadik alkalommal a Klíma- és fűtéstechnikai kiállítást és vásárt a BRS Klíma és Gázcentrum udvarán.
Balról jobbra: Béres Ádám, Béres Diána, Körmöczy Zsuzsanna ügyvezető és Béres Bence. Fotó: Beregi László

Idén Tesla élményvezetés is várt azokra, akik ellátogattak a Soltész Nagy Kálmán 161. szám alatt található bolt programjára. Körmöczy Zsuzsanna ügyvezető elmondta, a BRS Klíma és Gázcentrumban mindig tartották a lépést a technikai fejlődéssel.

Balról jobbra: Madarász Zoltán, a Bosch Thermotechnika területi képviselője, Hégete Sándor, a Bosch Thermotechnika kereskedelmi vezetője, Körmöczy Zsuzsanna, a BRS Klíma- és Gázcentrum ügyvezetője, Venczel Márk, a Bosch Thermotechnika ügyvezetője

– Korábban hőszivattyúzásra és klímázásra nem igen volt kereslet, bár mi már akkor is foglalkoztunk ezekkel a területekkel. Körülbelül tíz évvel ezelőttre datálható, hogy megugrott az érdeklődés ezek iránt. Mára már a termékkör is bővült, hiszen a klímát nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is használják. Ráadásul az áramszolgáltató támogatja ezt a környezetvédelem miatt, így sokan víkendházakba is vásárolják. Mi pedig huszonnyolc éve szolgáljuk ki vevőinket – mondta az ügyvezető, aki hozzátette, ugyanezen a helyszínen már huszonharmadik alkalommal szervezik meg a kiállítást és vásárt, ahova idén húsz cég érkezett. – Szerintem nincs még egy olyan rendezvény Miskolcon, amit folyamatosan, a hagyományokat követve ennyi ideje megszerveznek – mondta.

Balról jobbra: Béres Bence, a Hideget-Meleget Kft. ügyvezetője és a SzkiTon

Az alábbi gyártók várták előadásokkal a látogatókat: BOSCH, VIESSMAN, ARISTON, Siemens, GREE, MIDEA, LG, POLÁR, BWT, Grundfos, Rehau, Rothenberger, Dunatherm, Tricox, Haka, Schell, Linde, IMMERGAS és Computherm. Az előadásokból fórumok alakullnak ki köszönhetően az épületgépészet óriási fejlődésének, hiszen a kiállító cégek szinte minden évben tudnak mondani újdonságokat.

BWT-szakemberek, jobb szélen Kucskár Krisztián beüzemelő

A most építkezők és a lakásfelújítók arra törekszenek, hogy legkisebb legyen az otthonuk vagy az irodájuk energiafelhasználása. A rendezvény iránti érdeklődés tehát idén is töretlen volt, hiszen itt mindenki első kézből, a gyártótól kaphatott választ kérdéseire.

Balra Bárdos Bence, az Immergas területi képviselője, jobbra Nagy István, az Immergas kereskedelmi igazgatója

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!