Ugrás a tartalomra

Az év első nyílt napja lesz szombaton

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 06. csütörtök 13:16
A Miskolci Állategészségügyi Telep 154. alkalommal tartja meg nyílt napját január 8-án, szombaton délelőtt 10 és délután 2 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.
Fotók: Mocsári László

A Városgazda üzemeltetésében lévő telep dolgozói jelenleg 62 kutyáról és 13 macskáról gondoskodnak –tájékoztatta szerkesztőségünket a polgármesteri hivatal sajtóosztálya. Mint írták, a nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állaton, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napokon örökbefogadásra is van lehetőség.

A MIKOM Nonprofit Kft. is támogatta a menhelyet tavaly. | Fotó: Horváth Csongor

Hozzátették: a sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a varosgazda.hu honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook-oldalán is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!