Ugrás a tartalomra

Az év első nyílt napját tartották az Állategészségügyi Telepen

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 11. kedd 10:00
Kutyák és macskák, esetleg kutyik és cicuk, vagy ahogy a gazdijuk hívja őket... nos, ez egyelőre rejtély, aminek a megoldása az állatszerető befogadókra vár.

A Miskolci Állategészségügyi Telep 154. alkalommal tarott nyílt napot szombaton a Fonoda u. 16. szám alatt. A Városgazda üzemeltetésében lévő telep dolgozói jelenleg 62 kutyáról és 13 macskáról gondoskodnak. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz.

A telep lakói számára esélyt jelent a boldog életre és lehetőséget a szórakozásra ez a nap. A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez, de örökbe fogadásra is van lehetőségük. A telep dolgozói megköszönik a régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet. A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a városgazda honlapján, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!