Ugrás a tartalomra

A Bohemian Betyarsszal és a Szebb Miskolcért csapatával szedhetjük a szemetet

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. június 24. péntek 14:28
Ezúttal a Városház tér és az Amfiteátrum közötti területet tisztítják meg az önkéntes szemétszedők. Különleges segítőtársakat is kapnak, hiszen a miskolci gyökerű zenekar, a Bohemian Betyars tagjai is csatlakoznak hozzájuk.

Még az I. Miskolci Ötletmaratonon kapta a különdíjas felajánlást a Szebb Miskolcért csapata. A zsűri tagjaként a Bohemian Betyars hegedűs-énekese, Palágyi Máté tolmácsolta a banda hozzájárulását, hogy a példamutatás jegyében csatlakoznak egy szemétszedő akcióhoz és annak a népszerűsítésébe is bekapcsolódnak.

MiNap-archív; Fotó: Juhász Ákos

Kalydy Barnabás, az önkéntesek főszervezője elmondta, hogy nagyon örülnek, amiért egyre nagyobb figyelmet kap mind közszereplők, mind pedig magánemberek részéről a kezdeményezésük. Így az üzenetük is egyre inkább célba érhet: az emberek másként gondoljanak a szemetelésre.

Június 26-án, vasárnap 13:45-től gyülekeznek a résztvevők a Szent István téren található szobornál. Innen indul majd el a csapat az Avasi pincesorok felé haladva, ahol az egyik pincében az önkénteseket meglepetés várja.

Vajon elkészül végre a szemétszedő himnusz a Betyárok előadásában?

További hírek

Olvasnivaló